Samsun’un büyük sınavı

Türkiye için inanılmaz büyük bir değer. Henüz 18 yaşında yolu çok Arda Güler’i yürekten kutluyorum müthiş bir futbolcu ilerde de güzel işler yapacağını tahmin ediyorum .

Milli takım, Galler’i 2-0 yenerek maç fazlasıyla da olsa zirvedeki yerini korudu. Milli takım zirvedeki yerini korurken Samsun şehri de milli sınavdan başarıyla çıktı Samsun aslında milli takımı üçüncü defa konuk ediyor .

Milli takım ilk defa 39 yıl önce yani 1984’te bir hazırlık kampını Samsun’da geçirmişti 27 yıl önce de eski 19 Mayıs Stadı’nda Ukrayna ile bir hazırlık maçı oynamıştı.

Arda müthiş bir gol attı gol den önce de üç asidiyle arkadaşlarını pozisyona soktu .Bir de bacak arası çalı mı rakibi futboldan soğutacak özellikte idi.

Galler maçı bana göre bir imtihan maçı idi Samsun için . 33.919 kişilik bir stadyumumuz olduğunu hatırlatmak isterim, stad tıklım tıklım doluydu. Stadımız dolu olmakta kalmadı 33.000 dolayında kişi maçı izleyerek rekor kırdı.

Evet …..Galler maçı ve milli maç geride kaldı biz dönelim kendi maçımıza Yılport Samsunspor biliyorsunuz Süper Lig’de bu sezon mücadele verecek bu mücadeleden en iyi şekilde alnının akıyla çıkması için mutlaka başarılı bir transfer ve aynı zamanda da güzel işler yapmak zorunda olduğunu hatırlatmak isterim. Teknik direktörümüz Hüseyin Eroğlu milli maç dolayısıyla Samsun’a gelmişti .

Şimdi sıra Yılport Samsunspor‘un toplanmasında 22 Haziran 2023 Nuri Asan Tesisleri’nde toplanacak takımımız burada yapılacak ilk hazırlık çalışmasından sonra ilk etap kamp için Erzurum’a gidecekler. İşte Yılport Samsunspor un 2023-2024 sezonu da böylece başlamış olacak.

Yılport Samsunspor ilk etap kampını Erzurum’da tamamladıktan sonra Bolu’nun Gerede ilçesine giderek ikinci etap kampı da orada sürdürecek ve lige hazır hale gelecek. Tabi bu arada taraftarlarımıza transfer konusunda biraz aceleciler. Şu anda başkanımız Yüksel Yıldırım transfer konusunda fazla acele etmemekte ve buna göre yavaş yavaş bir iki futbolcu transfer ederken Yılport Samsunspor bu sezon iyi bir kadro kurarak müthiş bir mücadele içerisinde varlığını hissettirecek ve devam edecek.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR