SAMSUNSPOR'DA UMUT RİZE

Spor Toto 1. Lig'de mücadele veren Yılport Samsunspor, kendi evinde karşılaştığı Manisa FK'ya şok yenilginin ardından gözler Rize'de deplasmanda oynanacak maça çevrildi. Manisa FK maçından sonra Teknik Direktör Bayram Bektaş'a tribünlerden yöneltilen "istifa" sesleri sonrası, Bektaş basın odasında basın mensuplarına "Ben görevimin başındayım. Taraftarların istifa çağrısına saygı duyduğum için alkışladım." dedi. Başkan Yıldırım'da maç sonrası futbolun adaletinin olmadığını, "Penaltı atışı ve direkten dönen toplar bizi sevmedi diyerek önümüzü görelim" sözleriyle ifade etti.


Bakalım gelecek haftalar neler yaşayacağız. Şimdi gözler pazar günü saat 16:30'da oynanacak deplasmandaki Rizespor maçına çevrildi. 
Rize'de Samsunspor taraftarlarına ayrılan biletler bildiğiniz gibi geçen hafta bitmişti. Taraftarlar yenilsek de yensek de sevdalarının peşinden koşmaya devam ediyorlar. Yılport Samsunspor için çok önem arz eden Rizespor maçı galip gelindiği takdirde Manisa FK maçının mağlubiyetini unutturmuş olacak.
Bunun içindir ki Teknik Direktör Bayram Bektaş nezaretinde Rizespor hazırlıklar ara vermeden başladı. Geçen haftaki maçta Celil'in sakatlığı moralleri bozduysa da iyileşebilir. Rizespor maçında oynayabilmesi için gerekli işlemler yapılmaktadır.


Her geçen hafta kan kaybeden kırmızı şimşekler ne yazıktır ki puan cetvelinde 10. sırada yer almaktadır. Taraftarların tepkisi devam etse de alınacak bir Rize galibiyeti her şeye ilaç olacaktır.
Kaliteli ve yetenekli futbolculardan oluşan Yılport Samsunspor üzerinde bulunan futbol şansını kırmaya çalışıyor. Taraftarlar birbirlerine soruyorlar "Hani o sene bu sene olacaktı ya? Ne oldu bu takıma? " diye. İki haftada üst üste kaçan penaltılar Samsunspor 5 puana patlamış oldu.
Artık taraftarların sabrı tükendi. Ve yönetime teknik heyete sesleniyorlar, "Allah aşkına penaltı atacak futbolcumuzu ayarlayın" diye. Bu hafta itibariyle Rize deplasmanından alınacak 3 puan ve bir galibiyet Samsunspor'u düzlüğe çıkarmaya yetecek.


Takım olarak mükemmeliz. İstenilen oyunu sergilemekte zorluk çekiyoruz. Üçüncü bölgede golleri atamıyoruz. Bu da takımı sıkıntıyı sokmaya yetiyor ve artıyor bile. Her şeyin ilacı deplasmanda oynanacak Rize ve içerde kendi evimizde oynayacağımız Sakarya'dan gelecek galibiyetler düzlüğe çıkmış olacak.
Taraftarlara ve camiaya düşen tek görev birlik ve beraberlik içerisinde takımımıza destek vererek başarılı olması için büyük bir gayret sarf etmek zorundayım. Bir Samsunspor var başka Samsunspor yok.
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR