SAMSUNSPOR'DA TAŞLAR YERİNE OTURUYOR

Samsunspor geçen sezon geçirdiği sıkıntılı günleri tekrar yaşamamak adına ve tehlikeli kabuslar görmemek için bu sezon kolları erken sıvadı. Tekkeköy'de yeni yapılan 19 Mayıs Stadı'nda Süper Ligi kovalamak için önce teknik direktör sorununu Alpay Özalan ile çözdü. Daha sonrasında ise hocanın vereceği kararlar doğrultusunda iç ve dış transferde amaca ulaşmak adına,  Samsunspor'u en iyi yere taşıyacak bir teknik heyet, futbolcu grubu ve yönetim için büyük çaba harcayacaklar.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın desteğinide  arkasına alarak ilerleyen Samsunspor'da ayrıca işadamlarımız, kurum  kuruluşlar ve belediyelerin yardımları  ile Samsunspor en iyi şekilde yönetilerek ayakta duracağı aşikardır.  Ayrıca yapılacak genel kurul ile kendisini yenileyerek, taraftarların desteğini de arkasına almak için 2017 2018'in sonunda parlak başarılı bir sezona merhaba demek için olanca gücü ile çalışmalarını sürdürmeye devam ediyorlar.

Samsunspor başkanı Erkut Tutu, yönetimi  ile birlikte Samsunspor'a daha faydalı olabilmek, kulübü sorunsuz yönetebilmek için büyük bir gayret içerisinde olacaklar. İç transferde titiz bir çalışma sergileyecek olan yönetim,  Samsunspor'a fayda sağlayacak futbolcuları  takımda tutup faydalanamayacakları futbolcularla yollarını ayıracaklar. İyi bir plan ve proje dahilinde yeni sezon için güzel bir başlangıç yapmayı hedefleyen kırmızı şimşekler emin adımlarla hedeflerine doğru yürüyecekler. Eğer bu transfer ve hazırlık döneminde Samsunspor için herşey yolunda giderse, sezona sorunsuz başlayarak şampiyonluk kovalayacaklarından kimsenin şüphesi olmasın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR