Samsunspor zor virajda

Yılport Samsunspor Trendyol Süper Lig'de 5.haftayı geride bıraktı. Kırmızı-beyazlılar, sadece 1 puan elde ederek sondan ikinci sırada yer aldı.

Bu hafta sonu cumartesi günü 20:00'da Antalya deplasmanında sahne alacak olan Yılport Samsunspor, bana göre zor bir virajda...

Her hafta iyi futbol oynayarak zor günleri aşmaya çalışan Yılport Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Antalyaspor maçının kendileri için bir revizyon maçı olacağını söyleyerek, gerkeli değişiklikleri yaptıktan sonra bu maçtan puan veya puanlar çıkarmayı hedefliyor.

Yılport Samsunspor, kalede değişiklik yaparak mutlaka önlem almak zorunda. Orta sahaya da düzen verilerek hücumda çoğalan bir Samsunspor izleterek gol yollarında iyi bir futbol oynamalı.

Bunun için Yılport Samsunspor, Antalya maçına büyük önem vererek çalışmalarını gerçekleştiriyor. Tesislerde toplanan futbolcular, dar alanda kısa pas ve kondisyon çalışarak Antalya'ya bilenmeye devam ediyorlar.

İşin şakası kalmadı...

Hatırlatmak istiyorum, hücumda mükemmele yakınız, orta sahada pas dağıtımımız zayıf ve savunma da bazen alarm veriyor. Antalya maçında bu sorunlar giderilerek mutlaka puanla dönmemiz gerekmektedir.

Cefakar ve fedakar Samsunspor taraftarları her deplasmanda olduğu gibi Antalya'da da orada olarak destek vereceklerdir. Antalya maçını çıkış maçı olarak görüyorum. Alınacak puan veya puanlarla alt sıralardan kurtulmak ümidiyle...

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR