Bir teselli ver

Trendyol Süper Lig'de mücadele veren kırmızı şimşekler, geride bıraktığımı süreçte bana göre fikstürün azizliğine uğramış durumda.

İlk 5 hafta içerisinde önce Fenerbahçe sonra da Galatasaray ile karşılaşmamız ve bu iki maçtan da mağlup ayrılmamız bizim açımızdan kötü oldu.

Şu anda Yılport Samsunspor, sondan ikinci sırada dibe yerleşmiş durumda.

Bir tesellimiz, İstanbulspor maçının 8 Kasım'da oynanacak olması ve alınacak 3 puanla beraber üst sıralara yükselme ihtimalimizdir.

Takım olarak iyi futbol oynuyoruz ancak kalede ve savunmada zaaflarımız var. Bunları gidererek ve hücumda daha da iyi olarak bu ligde çok takımı mağlup edeceğiz.

Yılport Samsunspor, ilerleyen haftalarda sürpriz takımlardan üst üste puanlar alarak yukarıyı zorlayan bir ekip olacak. Tırmanışa geçmeyi bekliyoruz...

Cumartesi akşamı saat 20:00'da deplasmanda Antalyaspor karşısında alınacak puan veya puanlar ile bu maçın ligde bizim için dönüm noktası olacağını tahmin ediyorum.

Maçın önemini göz önünde bulunduran Hüseyin Hoca, bu hafta takıma fazla izin vermeyerek Nuri Asan Tesisleri'nde maç hazırlıklarına erken başladı. Futbolcuların antrenmanda istekli ve arzulu olmaları da ayrıca sevindiriciydi.

Öte yandan Antalya maçının en büyük destekçileri yine şüphesiz fedakar ve cefakar Samsunspor taraftarları olacaktır. Uzak deplasman olmasına rağmen takımlarını Antalya'da yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum.

İlerleyen her hafta futbolcuların uyumu da sahaya yansıyarak büyük Samsunspor yukarı doğru tırmanacaktır. Bu günler bitecek, kırmızı şimşekler için gelecek daha aydınlık olacak...

Samsunsporumuzun deplasmandaki bu zor maçtan 3 puanla dönmesi dileğinde bulunuyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR