SAMSUNSPOR TRANSFERLERE DOYMUYOR

Spor Toto 1.Lig'de mücadele veren kırmızı şimşekler Başkan Yüksel Yıldırım ile beraber iki yıldır "O sene, bu sene" diyerek Süper Lig'e çıkmak için üstün gayret sarf ediyor. Taraftarların ve Samsun halkının özlem duyduğu Süper Lig'e ne yazıktır ki ulaşamayan Yılport Samsunspor bu sezon Başkan Yüksel Yıldırım'ın "O sene bu sene olacak" sözü ile hareket ederek yaptığı kaliteli ve tecrübeli transferler ile göz dolduruyor. Deneyimli Teknik Direktör Bayram Bektaş ile anlaşan kırmızı şimşeklerin Başkan Yıldırım, Batu Kaplan ve Bayram Bektaş ile bir olarak takıma faydalı olabilecek kaliteli futbolcuları transfer etmeleri taraftarlar tarafından olumlu ve sevinçle karşılandı.

Şuana kadar yapılan transferler şöyle oluştu;  Arvydas Novikovas, Gaetan Laura, Alim Öztürk, Celil Yüksel, Yusuf Ensar Poyrazlı, Mücahit Albayrak. Daha da devam edeceğini söyleyen Başkan Yüksel Yıldırım temas ettikleri bir kaç futbolcunun daha olduğunu söyleyerek "Bu sene mutlaka taraftarlarımızı coşturacak isimlerle kuvvetli bir kadro kurarak başkanlığımın üçüncü yılında Süper Lig'e merhaba diyeceğime inanıyorum. Başka futbolcuların isimleri zikredilse de şuan da sizlere isim vermekten kaçınıyorum çünkü, gelip gelmeyecekleri pek net değil önümüzdeki haftalarda netleşeceğine inanıyorum" dedi.
Bu sezon Spor Toto 1. Lig'in 4-5-6 Ağustos'ta başlayacağı açıklanmasına rağmen takımımız 21 Haziran'da Samsun Nuri Asan Tesisleri'nde toplanarak çalışmalarına başlayacak. Daha sonra bize verilen programa göre takım Kayseri Erciyes kampına dahil olacak. Kayseri'den sonra Teknik Direktör Bayram Bektaş doğrultusunda Bolu'ya da geçeceği haberlerini de aldık.

Böylece Teknik Direktör Bayram Bektaş ile birlikte yeni transferlerle eski futbolcuları birbirlerine kaynaştırarak uyum içerisinde iyi bir çalışma yapılarak yeni sezona bomba gibi girmek istiyorlar. Gerçekten bu köşemden sizlere sesleniyorum; On bir senelik Süper Lig hasretinin önümüzdeki sezon sona ereceğine ben değil, başkanımız Yüksel Yıldırım söylüyor. Öyle de olması lazım bu zamana kadar talihsiz ligler yaşanarak geçen iki sezonumuz play-off'ta elendik bu sezonda play-off'un kıyısından döndük. Daha doğrusu talihsizlikler yaşayarak Süper Lig trenimiz biraz rötar yapmış oldu.

Yılport Samsunspor olarak inançlıyız, güveniyoruz kendimize bu güvencemiz boşa çıkmayacak, o muhteşem taraftarlarımız ile birlikte inşallah sezon sonunda Cumhuriyet Meydanı'nda yapacağımız şöleni 2023 Mayıs ayında gerçekleştireceğiz. Benim arzum bu taraftarlarımızın arzusu bu Samsun şehrinin arzusu bu! Bu takımın Süper Lig'de kalıcı olarak uzun yıllar yoluna devam edip Avrupa'yı zorlayacağına inanıyorum 

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR