Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ

Büyük Samsunspor sevdalısı gönüldaşlar, arkadaşlar, dostlar, abiler, kardeşler ve çok kıymetli taraftarlarımız öncelikle sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Şunu hiç kimseler unutmasın ki hepimiz aynı gemideyiz, aynı gemide olduğumuza göre şehrimizin markası Samsunspor için hep birlikte ortak sorunları karşısında kendimiz ve takımımız için adil bir duruş sergilememiz ve birbirimizi kucaklamamız, sevmememiz gerekiyor.

img-20220616-wa0001.jpg

Bakın madem ki, hepimiz aynı geminin içindeyiz öyleyse bu geminin sağ salim ilerleyebilmesi, imkânlarımız nispetinde ortak sorumluluk üstlenmemizle mümkündür hep beraber bundan evvel olduğu gibi yine aynı şekilde gerek sosyal medya üzerinden, gerekse kişisel yada toplu sözel sohbetlerimizde, maçta tribünlerde gerilim olmasının ister istemez çok üzücü olduğunu ve bu tür olayların hiç birimize ve camiamıza faydası olmayacağını ifade etmek istiyorum ve bu olaylar inanın ki bizlere hiç ama hiç yakışmıyor şimdi burada kim suçlu, yada suçsuz, kim doğru yada, yanlış yapmış, kim iyi niyeti, kim kötü niyetli, kim daha çok Samsunsporlu yada değilmiş onu aramıyoruz, araştırmıyoruz çünkü bizler Samsunluyuz. Samsunsporluyuz her şeyden önemlisi Samsunun Çocuklarıyız bu yetmez mi.

Son bir kaç gündür süren bu gereksiz ve anlamsız tartışmanın bir an önce son bulması gerektiğini dile getirmek istiyorum ve yine hatırlatmak istiyorum çünkü bizler aynı tavanın balıklarıyız el ele, gönül gönüle verirsek üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey olamaz ve top yekün bir olursak, diri olursak asıl o zaman kimseler bizim önümüzde duramaz sevgili arkadaşlar.

img-20220616-wa0000.jpg

Bakın Samsunsporun şampiyonluğundan tutunda her türlü güzel ve istikrarlı bir o kadarda içi saygı, sevgi, dolu kazancından hep beraber faydalandığımıza göre, mutlu olup omuz omuza seviniyorsak o zaman bu yükü gelin hep birlikte omuzlayalım. Fedakarlığı sadece bir taraftan karşıdan beklemek yerine el ele, gönül gönüle bir birimizden bekleyip bir an evvel olumsuz ve aramızda ki aslında çok ta  kolay çözülebilecek bu karamsar tabloyu bir birimizi daha fazla yıpratmaktan, kırmadan, üzmeden sona erdirecek adımlar atarak bir an evvel aynı yapıcı ve kalıcı açıklamalar ile takımımız gibi bizlerde önümüzde ki sezon nasıl şampiyon olabiliriz formülleri üzerine durup sosyal sayfalarda yada ekranlarda yazılı görsel fark etmez tüm enerjimizi bunun üzerine yoğunlaştırarak sinerjimizide başta Yüksel Yıldırım başkanımız olmak üzere teknik ekip ve takımımızda dahil tüm camiamızın üzerine serpelim ve bu sezona damga vurup ŞAMPİYON olarak o yıllardır hayalini kurup  beklediğimiz meşalelerimizide çiftlik caddesinde yakalım mı ne dersiniz.?

Satırlarıma son vermeden evvel yediden yetmiş yediye hepinizi çok sevdiğimi belirtirken etle tırnak nasıl ayrılmaz ise bizlerde birbirimizden ayrılamayacağımıza göre bugün Konyada final maçının 3. Serisine çıkacak olan 12 Dev Adam Samsunspor Basketbol takımımızda canı gönülden sonsuz başarılar diliyorum.

Evet ne demişti Rahmetli Nuri Asan hocamız BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR