SAMSUNSPOR NEREYE KOŞUYOR ?

Ya arkadaş sabrın kemiğe dayandığı bir yer vardır bilirssiniz ! Bu Samsunspor bizim Samsunspor'umuz asla olamaz.

Bizim Samsunspor'umuz özverili, sahada cengaverler gibi mücadele eden; gözünü budaktan asla esirgemeyen, canını dişine takarak mücadele eden ve o giydiği şerefliformayı alnının son damlasına kadar başarıyla terleten bir Samsunspor idi.

Peki şimdiki Samsunspor'da var mı bu meziyetlerden hiç birisi? Yok tabi. Olanlar da  zaten işe yaramıyor bir türlü. Takım yeni dediler, sustuk. Oyuncular kaynaşamadı dediler sustuk. Bir kaç mağlubiyet normaldir dediler, sustuk.

Yani bu taraftarlar, bu şehir hep Samsunspor'un menfaatleri zedelenmesin diye sustu. Susmayan sadece sorumluluk duygusuyla hareket eden Samsun spor basını oldu ama hocamız Alpay bey de basında buldu hatayı. Önce tel örgüler çektirip basına yakın mesafeden antrenmanları izleme fırsatı vermedi. Güya hoca araya mesafe koydu. Güya  hoca basını cezalandırdı.

Hadi yine sustuk belli ölçülerde; bu defa Ankara Demir Spor mağlubiyeti sonrası çıktığımız Ankara deplasmanında da 1-0 mağlup olunca hoca bu defa da taraftarları suçlayıp suçu bu şekilde geçiştirmek istedi.

İşin ilginç yanı her nedense istifa ettirilmeyen hocaya yönetim de sanki eşi bulunmaz bir Hint kumaşıymış gibi tölerans tanıyınca olanlar oldu. Bir baktık ki ipini koparan hırsını Samsunspor'dan aldı. Gelene yenil, gidene yenil; Allah'tan bir galibiyet ve 2 beraberlik ile 5 puan toplayabildik ama bu puan bizi küme düşme potasına doğru itti.

Peki şimdi soruyorum yönetime; bu takımın bu kadar başarısız ve aciz olmasının suçlusu basın mıdır? Taraftar mıdır ? İnsan bir söz söylerken bu sözün nereye gittiğini düşünmeli. Yoksa ağzım var diye her şeyi kendi lehine yontmaya kalkışırsan işte böyle başarısız bir  tablo da kaçınılmaz olur ve zaten de olmuştur.

Bir takımın kaderiyle artık daha fazla oynamadan kim ne yapması gerekiyorsa acilen yapsın.Taraftarın, basının yakasından elini çeksin. Sahada taraftar ve basın oynamıyor beyler. Samsun Spor oynuyor. O halde buna göre konuşun ve görevinizi en iyi şekilde yapın.

Ya arkadaş, Ankaragücü maçında sahadaki futbolcunun iki pas zor yaptığını, top ayağına gelince sendeleyip kondisyon eksikliğinden neredeyse yıkılacağını herkes izledi. Ben de maçı Bafra'daki evimde izledim. Hatta eşime " hanım bu akşam Samsunspor'un maçı var sen komşuya git " dedim.O da yok ben de izlerim, aç maçı dedi. Açmaz olaydım. Bu nasıl maçtı ki yine boynumuz yere düştü.

Artık acil tedbirler alınsın. Suçlu ayağa kalksın. Hoca ya gönderilsin ya da görevini tam yapsın ama bu işin bu hoca ile başarılı olması pek memnun görünmüyor. Keşke olsaydı da biz mahçup olsaydık.

Son olarak Balıkesir maçında da aynı futbolu oynarsak vay geldi başımıza. Gidişat hayra alamet değil. İnanın artık ne yazacağımızı da şaşırdık. Ne yazsak suç oluyor ama asıl suçlulara neredeyse mavi boncuk dağıtacaklar. Bu kadar da olmaz ki arkadaş, yazık!

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Oktay ZERRİN Arşivi
SON YAZILAR