SAMSUNSPOR GENÇLERBİRLİĞİ’NE BİLENİYOR

Sportoto 1. Ligde mücadele veren kırmızı şimşekler, geçen hafta deplasmanda Bandırmaspor karşısında kaçırdığı iki puanı telafi etmek için cumartesi akşamı saat 19’da kendi saha ve seyircisi önünde Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Yılport Samsunspor bu zorlu mücadeleyi kazanarak bir galibiyet serisi yakalamak istiyor. Tabi bu arada Yılport Samsunspor’da futbolcuların sakatlıkları da can sıkıyor. Takımın en iyi futbolcularının sakatlık yaşaması nedeniyle çiçeği burnunda teknik direktör Hüseyin Eroğlu B planını devreye soktu.

Takımdan uzak altyapıda antrenman yapan ve lisansları çıkmayan futbolcularımız Diomande ve Tomane’ye gözler çevrildi. Bandırmaspor maçında sakatlanan Mücahit Albayrak’ın 7-8 hafta forma giyemeyecek olması ve buna ek olarak Yusuf Abdioğlu’nun da 3-4 hafta takımdan uzak kalacak olması bütün planlarımızı altüst etti. Ayrıca Celil ve Fofama’nın sakatlıklarının da devam etmesi nedeniyle Yılport Samsunspor’un oyun sistemi iyice bozuldu.

Bütün bu olumsuzluklara rağmen mevcut oyuncularla mücadele verecek olan Yılport Samsunspor’un puan kaybetme lüksünün olmadığını belirtmek isterim. Gençlerbirliği’ni kendi evinde mağlup etmesini beklediğim Yılport Samsunspor’da şu an moraller çok yüksek. Bu maçın çalışmaları olanca hızıyla Nuri Asan tesislerinde aralıksız devam ediyor. Yılport Samsunspor’un muhteşem taraftarları Bandırma deplasmanı uzak olmasına rağmen takımlarını yalnız bırakmadılar. Aynı taraftarların cumartesi akşamı saat 19’da Yeni 19 Mayıs stadını doldurarak takımlarına büyük destek vereceklerine inancım tam. Takımın yeni teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, önemli çalışmalar yaparak takımını çözme adına güzel işler çıkartıyor.

Ligin ilk yarısının boyu iyice kısalmaya başladı. Bundan sonrası için artık Yılport Samsunspor’un içerde ve dışarda puan kaybetme lüksü kalmadı. Samsunspor camiası ve taraftarları olarak verilecek destek ile takımımızın başarısında önemli rolümüzün olacağını düşünüyorum. Sakat futbolcuların bir an önce iyileşerek takıma dönmeleri halinde daha güçlü bir Samsunspor ortaya çıkacaktır.


Bu sezon takımımızın mutlaka süper lige çıkacağının inancını taşıyanların en başında gelliyorum ve bu hafta sonu verecekleri destek ile işin büyük oranda taraftarlarımıza düştüğünü düşünüyorum. Tek vücut olup takımlarına verecekleri destek ile galibiyete ulaşacağımıza inancım tam.
Samsun, bu maç senin maçın, takımına gönlünü vermiş tüm taraftarlarımızı cumartesi akşamı saat 19:00’da Yeni 19 Mayıs stadyumuna bekliyorum.
HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR