Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Samsun sporun neresindesiniz!

Bu karşılaşma sonrası nasıl bir yorum yapılır, nasıl bir yazı yazılır, kime kızılır, kime '' hadi be oradan '' denilir bilemiyorum ama aklıma ilk gelen de Besim hocamızın bir haftadır yerel basındaki '' Gerekirse tekme tokatla kazanacağız, bu işi gurur ve onur meselesi yaptık. Topu alacaksın, kimseye vermeyeceksin, varını yoğunu ortaya koyacaksın ve bu işi çözeceksin '' söylemlerine şimdi gülüyorum… ''GURUR VE ONUR MESELESİ '' yapan topçuların şimdi 3-0 lık gibi bir hezimet sonrası size göre ne oldular sayın hocam !!!! '' GEREKİRSE TEKME TOKATLA KAZANACAĞIZ '' dediniz ama tekmesiz de tokatsız da  3  puan alınıyormuş , Gaziantep Belediye bize bunu gösterdi sayın hocam….. Tek sorun elindekileri  iyi kullanmak ve en uygun on bir ile bu on bire uygun olan oyun sistemi……
47 yıllık tarihiyle, kimliği, ruhu ile hayatımızın tam ortasında olan ve şimdilerde eski zamanları yad ettiğimiz, geleceğine en karamsal ruh  halimizle baktığımız  SAMSUN SPOR……
Kongre zamanlarına yakın ortaya çıkıp kaos dönemlerinin simsarlığını yapanlar, şimdi SAMSUN SPORUN  neresindeler ???
Doğrular az, yanlışlar gün gibi ortadayken oturdukları yerden hiçbir şey yapmayanlar, oluşturdukları gruplarla küçük hesaplar peşinde koşanlar… neresindeler SAMSUN SPORUN !!!!!!!
Kendilerini ileri gelen sayıp kulübün kaderine yön çizme hakkını kendilerinde görenler, fakat yıllardır o sorumluluğu üstlenmeye korkanlar, bu durumu görüp de kılını bile kıpırdatmayanlar, şimdi SAMSUN SPORUN neresindeler !!!!!
Bilmedikleri  sadece sandıkları olaylar üzerine dedikodu mantığında eleştiriler yapanlar, çamur atıp izinin kalmasını beklemeden bir başka bataklığa doğru yol alanlar, dijital ortamın rahatlığında vazgeçemeyenler, şimdi SAMSUN SPORUN neresindeler !!!!!!!!!!!!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR