Mustafa Samancı

Mustafa Samancı

SAMSUN SPOR MEYDANI

                20 Ocak Samsunspor ve Türk Futbol Tarihi açısından kara günlerden bir tanesidir.  Tüm Samsun Halkının ortak matem günüdür 20 Ocak..

                Bir Şehrin yeni bir güne acıyla uyandığı, Tüm şehrin gözyaşlarına boğulduğu, büyük bir sessizliğin tüm şehrin üzerine çöktüğü gündür 20 Ocak..

                Yani anlaşılacağı üzere Tüm Samsun Halkının en hassas olduğu noktalardan bir tanesidir bu olay..

                Hal böyleyken şehrimizde futbol şehitlerimize ait bir tane anıtın dahi olmaması bizleri derinden üzmektedir.

                ''Doğru Şehrin Yalan Dinamikleri '' adlı yazımda verilen sözlerden ve bu şehrin bürokrat ve iş adamlarının yanlışlığından bahsetmiştim kamuoyuna.. Şimdi onlara bizleri yanıltmaları için bir fırsat verdik. Bu fırsatı ne denli kullanacakları artık onların ellerinde.

                Bu şehir, bu taraftar, artık bir anıt istiyor. 20 Ocak futbol şehitlerimize bir vefa örneği sunmak istiyor.

                Şirnler taraftar derneğinin başlattığı projeye can-ı gönülden destek veriyorum. Tüm Samsunspor taraftarının bu projeyi sahipleneceğinden şüphem yok.

                Havza'da kazanın meydana geldiği yere bir anıt dikilmesi istenilmektedir.Buradan  şehri yönetenlere seslenerek üzerime düşeni yapmak istiyorum. Lütfen bu taraftarın sesine artık kulak verin. Bu sizin de borcunuzdur aslında. O Anıt'ın oraya dikilmesi için bizler taraftar olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Peki sizler şehri yönetenler olarak hazır mısınız ?

                Benim sizlere üç tane önerim var aslında;

                1. Daha önce sosyal medya'da çıkan meydanda ki yunusların yerine Samsunspor anıtı dikilmesi. Bu sizlere vereceğim ilk öneri..

                2.Diğer önerim ise, Mersin'de bulunan Mersin İdman Yurdu Meydanı gibi bir tane Samsunspor Meydanı yapılması. Giriş kapısı şeklinde güzel bir mimariyle Samsunspor Meydanı olarak güzel bir proje hayata geçirilebilir. Bunun içinde en güzel yerin Bulvar AVM'nin bulunduğu meydan olduğunu düşünmekteyim. Siz şehri yönetenler gerekli izinleri aldığınız takdirde yapılmaması için hiç bir engel yoktur.

                3.Son önerim ise Şirinler taraftar grubunun başlattığı Havza'ya 20 Ocak Anıtı'nın dikilmesidir.                 Eminim ki bu üç öneriden bir tanesini gerçekleştirecektir bu şehrin bürokratik insanları. En azından taraftara bunu borçlular.

Samsun şehrinin en büyük markasıdır Samsunspor. Ve zaman bu markayı yükseltme, daha ileriye taşıma zamanıdır. Bizler kentimizin Samsunspor'la iç içe olmasını istiyoruz.. Ne bir gelirimiz olacak, ne bize bir faydası olacak bu projenin. Bizler sadece Samsun şehrinin milliyetçileriyiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Samancı Arşivi
SON YAZILAR