Mustafa Samancı

Mustafa Samancı

SIKINTI BÜYÜK...

 SIKINTI BÜYÜK...

 

Samsunspor kulübü son yıllarda büyük hezimetler yaşamakta, bunların çoğu ise yönetim kısmında gerçekleşmektedir. Yapılan yanlışlar, kamuoyuyla paylaşılmayan bilgiler, gizli-saklı planlar bu kulübün gelecekte elbet önüne çıkacaktır. Umarım o zamana sağlam bir savunma hazırlar mevcut yönetim. Yoksa durum çok vahim sonuçlar doğurabilir.

 

 Her platformda parası olmadığını dile getiren Sayın Başkan Emin Kar, gelin görün ki Samsunspor'un paraya ihtiyacı olduğu yeni bir dönemde yine başkanlık koltuğuna oturdu. Basın toplantılarında maddi sıkıntılarımız var, yardım bekliyoruz gibi rutine bağlamış sözler sarf etmesi, Başkan'ın zihniyetinde hiçbir şeyin değişmediğinin göstergesidir. Ama adama sorarlar: ''Madem paran yok sen hala niye başkan olmanın derdindesin?''  ''Madem her hafta çıkıp maddi sıkıntılarımız var diyeceksin, o halde neden başkanlığa adaylığını koydun ?'' Ortada çok büyük yanlışlar dönüyor ve Samsunspor Taraftarı er ya da geç bu yanlışın farkına varacaktır. Tek isteğim ağır sonuçlar doğmadan bu yanlışlıklara tepki gösterilmesidir.

 


 Şimdi kapıda üç puan silme tehlikesi var. Böyle bir rezillik olabilir mi? Bu kadar köklü bir kulüp nasıl böyle aciz bir hale düşürülebilir?  Neymiş efendim ''biz çağrımızı yaptık, durumun kötü olduğunu söyledik, yardıma ihtiyacımız olduğunu söyledik ama yardım etmediler'' demiş başkan. Yahu sen hala nasıl birilerinden bir şeyler bekliyorsun. Senin yönetime şart koştuğun o adam başı 100.000 TL'ler verildi mi de sen başkalarından para istiyorsun ? Unutma Sayın Başkan, sen o koltukta oturduğun için, içi kanayarak yardım etmeyen insanlar var. Bunu sende, bende çok iyi biliyoruz. Yani anlayacağın senin o koltukta oturman Samsunspor'a zarardan başka bir şey vermemektedir. Daha geçen gün imzaladığın Anemon Oteller Projesi, Üni-Sam'ın dosyasında ki bir proje. Samsunspor'a Üni-Sam oluşumu sabit gelir veya yardım etmeyen mevkilerden yardım bulmayı amaçlarken, siz değerli yönetim bu şekilde projeler üretmekten aciz misiniz? Siz yönetim işini beceremiyorsunuz bu kadar açık ve net. İlk başkanlık yılında müthiş bir rüzgar vardı arkanda ama artık ufak bir esintiye sahipsin. Diretmenin anlamı yok, şapkayı önüne koyup düşünme vakti.

 

 Ayrıca takımı olumsuz etkilememek, taraftardaki havayı tersine döndürmemek için bildiğimiz bazı şeyleri de şimdi yazmıyoruz. Alt yapı'da ki usulsüzlükler, yanlış yönetimler, alt yapıdaki oyuncu musluğumuzun kesilme nedenleri? …  Tüm bunların hepsi elbet bir gün bir yazı da karşınıza çıkacaktır. Unutmayın Samsunspor taraftarı artık daha bilinçli… Sivri zekası ve üstün mizahıyla, sizi yerle bir ederse bu taraftar sakın şaşırmayın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Mustafa Samancı Arşivi
SON YAZILAR