Mustafa Samancı

Mustafa Samancı

AHLAKSIZLIĞIN LÜZUMU YOK

AHLAKSIZLIĞIN LÜZUMU YOK


Profesyonel ligler haricinde 86 yıllık mazisi olan, profesyonel liglere adım atması esas alındığında 48 yıllık geçmişe sahip, Türkiye Liglerinin en köklü kulüplerinden bir tanesidir Samsunspor. Renkleriyle, Armasıyla,Şanlı Taraftarıyla liglere renk katan bir çınardır aslında..
 


Son zamanlarda ise, bu asırlık çınar üzerinden oyunlar oynanmaya başlamış, kişisel menfaatler kulübün menfaatlerinin üzerine çıkartılmış ve yakışıksız durumlarla karşılaşılmıştır.
 

Kulüp Yönetimi Sayın Başkan Emin Kar'ın tabiriyle üst düzeyde iyi gidiyor. Borçlar ödeniyor, 24 Milyon TL gibi yüksek bir tahmini bütçe duyuruluyor. Yani Başkan'ın sözlerine dayanarak, bu kulübün yeni sezonda maddi bir sıkıntı çekmeyeceği anlaşılıyor. Bu şimdilik burada kalsın, çünkü sezon içinde neyin ne olduğunu hep birlikte göreceğiz. Unutmayalım ki ,en güzel tepki vaktinde verilendir.
 

Lakin kulüp yönetimi sadece bundan ibaret değildir. Bir Yönetimin oyuncuları üzerinde etkisi olmalı ve oyuncuların o yönetime ve ekmeklerini kazandıkları o kulübe karşı bir saygısı olmalıdır. Son zamanlarda gündem Musa Sinan haberleriyle çalkalanıyor. Yakın çevresine bonservisimi verip Samsunspor'dan ayrılacağım gibi cümleler kurduğu söyleniyor. Hatta Sivassporla anlaşmak üzere değil, bilakis anlaştığı söyleniyor.
 

Şimdi Sayın Musa Sinan Yılmazer, sen Samsunspor kulübünün sözleşmeli bir futbolcusu iken, başka bir kulüple anlaşmış olman ahlak derecesinde hangi basamakta yer almaktadır? Sen! Sayın Musa Sinan Yılmazer, değerli kız arkadaşının, takım arkadaşın hakkında sosyal medyada çok çirkin bir şekilde ırkçı söylemlerde bulunduğu halde neden bir kez olsun çıkıp da kız arkadaşın adına özür dilemedin? Sizin bu yaptığınız ahlak derecesinin hangi basamağında yer almaktadır.
 

Senin Playoff finali sonrası döktüğün gözyaşları, Samsunspor'un bir üst lige çıkamamasından değil, kişisel menfaatlerinin gerçekleşmemesindenmiş demek ki. Demek ki senin döktüğün gözyaşı maç kaybedildiği için değil, maç kazanıldığında verilecek olan primi alamayışındanmış. Sen bu taraftar üzerindeki saygını ve sevgini yaptığın bu ahlaksızlık sonucu kaybettin Sayın Musa Sinan Yılmazer.
 

Görüldüğü gibi, Samsunspor kulübü son zamanlarda hiç karşılaşmadığı ahlaksızlıklarla tanışmıştır. Bu kulüp kimsenin babasının çiftliği değildir. Hele ki, Samsunspor kulübü sayesinde yükselmiş bir futbolcunun oyuncağı hiç değildir. Şimdi yapılması gereken Sayın Başkan Emin Kar'ın Samsunsporluluk duruşuna yakışır bir şekilde bu oyuncuyu cezalandırmasıdır. İşte o zaman kulübün iyi yönetilmeye başlandığını bizlere göstermiş olacaktır. Samsunspor takımı ve Samsun şehri hiçbir ahlaksızlığı kabul etmedi etmeyecektir de.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Samancı Arşivi
SON YAZILAR