ŞAMPİYONLUK ANKARA'DAN GEÇİYOR

Samsunspor TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta çarşamba günü lider Keçiörengücü'ne konuk olacak.. Her açıdan son derece büyük önem taşıyan bu karşılaşma öncesi Yılport Samsunspor'da yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlarımız tam bir kenetlenme örneği sergiliyor..

Bu denli tansiyonu yüksek maçlarda 50 yıllık spor adamı olarak tecrübeme dayanarak Keçiörengücü-Samsunspor karşılaşmasında sakin olan taraf ve sahada ne yaptığını bilen takım 90 dakika sonunda gülen ekip olacaktır.. Bu nedenle Yüce Samsunspor taraftarlarımızın maç bitene kadar bitmek tükenmek bilmeden takımlarına destek vermeleri ve bu zor deplasmanda futbolcuları ayakta tutan itici güç olmalılar..

Ankara deplasmanları her zaman zorlu geçer.. Ancak Şanlı Samsunspor tarihi boyunca her zaman böylesine kritik maçlardan alnının akkıyla çıkmasını bilmiştir ve Keçiörengücü deplasmanında da kazasız belasız bir şekilde Samsun'a 3 puanla dönecektir...Hafta içersinde idmanları yakından takip ettim.. Bayrampaşa ve Niğdespor karşısında alınan galibiyetler takımda olumlu bir hava yarattı. Kadrodaki tüm oyuncuların hırslı çalışmaları ise gözümüzden kaçmadı. 

Artık ligde telafisi olmayan haftalara girdik.. Ankara'dan alacağımız bir 
galibiyet bu Şehirde şampiyonluk ateşini fitiller.. Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ve Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım bu takım için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. 

Bundan sonra söz Teknik heyet, Futbolcular ve büyük Samsunspor taraftarlarında.. Rakip Keçiörengücü ile ilgilide bir kaç şey söylemek istiyorum. Ankara ekibi sırtlayan 2-3 futbolcu var. Bu isimleri durdurmayı başarırsak ve rakibe üstünlüğümüzü kabul ettirirsek biz bu  deplasmandan galibiyetle döneriz. Keçiörengücü yenilmeyecek bir takım değil. 

Teknik heyetimiz rakibi iyi analiz ederse bu ligde yenilmeyecek takımın olmadığını bir kez daha anlayacağız. Çarşamba günü bende Keçiören deplasmanında olacağım.. Allahın izniyle iyi bir skor alarak şampiyonluk ipinin yarısını Ankara'dan göğüsleyecekğiz. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR