Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ÇİRKİN GÖRÜNTÜLER 

SÜFYANİ bir özellik olan, ALDATMACAYA bağlı görüntülerle önümüze gelen 3l.Mart,2019 seçimleri, Müslüman ve Sağ kesimi istismar eden görüntülerle, sanki SENARYO halini getirilerek sunulmuş,

DİRİLİŞ-ERTUGRUL DİZİSİNİN vizyona girmesi, benimsenmesi ile, Osmanlının Kuruluş yıllarında, KAYI BOYUNUN BAYRAK olarak kullandığı ( İYİ ) şeklinin, Akşener ‘ in kurdugu parti tarafından Sembol olarak alınması, Elbette ki ince elenip,sık dokunan bir FİTNE’ nin ilk adımları olmuştur. AKP ve MHP nin oluşturduğu CUMHUR ittifakının karşısına CHP-HDP – SAADET ve İYİ parti olarak kol kola giren SÖZDE MİLLET İTTİFAKININ bu haliyle bile, kökü İNGİLİZ entrikalarına dayalı bir tasarım ve oluşum olması, SAĞ REYLERİ PARÇALAYIP SOLU İKTİDAR ETME OYUNUNDAN BAŞKA BİR ŞEY OLMADIĞI GERÇEĞİDİR. 

17 yıldır. AKP nin ülkemizi nereden alıp, Nereye yükselttigi gerçeğine rağmen, YALAN - İFTİRA ve İNKARİYET le dolu yaşanmışlar neticesinde , HDP-CHP-İYİ ve SAADET PARTİSİ ittifakları ile, DÜŞEN MASKELER ardından ortaya çıkan, ÜLKEYİ BÖLMEK, İSTİKRARI DURDURMAK,STARATEJİK YATIRIMLARI İPTAL ETMEK, ORDUMUZUN SİLAH ÜSTÜNLÜĞÜNÜ SAĞLAYAN TEKNOLOJİK YATIRIMLARI SON VERMEK le noktalanan, isteklerin ortaya çıktığı Millet ittifakının dış, DÜŞMAN devletlerin isteklerine bağlı bir birliktelik oldugu gerceğinin ortaya çıkmış oldugudur. 

444-004.jpg

CUMHURİYET mitingleri ile başlatılan ve GEZİ HADİSELERİ  ile şekillenen, Ülkemiz aleyhine PROVAKATİF eylem oldugu, Dış mihrakların isteklerini yansıtan KIRIPTO lar tarafından başı çekildiği, Mahkeme zabıtları ve sanık beyanları ile sabit olan İHANET lerin arkasındaki güçlerin ,bu günkü Sözde millet ittifakı içindeki guruplar oldugu gerçeğidir. 


İstanbul’ da üç milyon reyimiz var diyerek KIRIPTOLARIN sayısını veren, VATAN HAİNİ Siyasi aktörlerin, 15 Milyonluk İstanbul içinde ne denli bir döllenme ile çoğaldıkları, PAYİTAHT, ABDULHAMİD dizi filmindeki , Yüz yıl evvelki entrikalarla bu günkülerin ne denli uyuştugu gerçeğidir. 
 
ZİLLET İTTİFAKININ ARKA PLANINDAKİ GERÇEK BU, ARZ-I MEVUD Yahudinin orta dogu hakimiyeti. ALLAH’ın LANETLEDİĞİ BU HAİN MİLLET. Müslümanlara da CENNETİN KAPISINI AÇIYOR. ÖLENLERİMİZ ŞEHİD, kalanlarımızı GAZİ ediyor. Bu tercih bu gün REYLE. CUMHUR İTTİFAKINI DESTEKLEMEKLE tecelli ediyor, 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR