Mustafa Samancı

Mustafa Samancı

RUHSUZLAR TAKIMI

Takımı ve oyuncuları bu yazımda bu haftaki performanslarına göre yorumlamayacağım.. Geçen haftaki hezimet daha atlatılamamışken bir yenisi daha eklendi seriye .. Bizlerin bir hafta boyunca Kaplar istifa seslerini '' Bu o kadar kolay mı ya '' diye geçiştiren teknik direktörümüz sanırım bu hafta alacağı galibiyete güvenmişti..

Benim gibi düşünenler hariç bazı taraftarlar aslında inanmıştı Kaplar Hoca'ya .. Hatta bazı okurların eleştirilerinde Hüseyin Hoca bizi şampiyon yapacak, sen ne anlarsın futboldan gibi yorumlar dile getirilmişti..

Nitekim çok geçmeden 1 haftalık süre içerisinde pekte haklı olduklarını söyleyemeyeceğim..

Maça gelirsek ; Aslında takımımız biraz hırslı ve azimli başlamıştı 90 dakikaya.. Nitekim, Murat'ın savunduğu adamı kaçırması sonucu yediğimiz golle geriye düşünce takım o hırsını biraz olsun yitirdi.. ve mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Saha içerisinde o formanın ağırlığını taşıyabilen, o armanın hakkını verebilen tek futbolcumuz, kaledeki Soner Şahin'dir.

Bu forma, bu Arma kutsaldır. Bunu herkes taşıyamaz üzerinde..Maç öncesi taraftarımızın hazırlamış olduğu kareografi aslında duyguları çok net bir şekilde anlatıyordu..

Rahmetli futbolcumuz Muzaffer'in forması ve ''Siz Benim Neden Yandığımı Nerden Bileceksiniz ..'' Taraftarımızın hislerinin sözlere yansımış şeklidir aslında.. Sözü Açılmışken Samsunspor kareografilerinin hepsinin baş mimarı Mehmet Engin Sever'e ve emeği geçen tüm Samsunspor taraftarına saygı ve sevgilerimi sunuyorum .. Sizlerin hakkı Asla ödenmez..

Ruhsuz futbolculara inat, tüm ruhunu samsunspor sevgisi kaplamış olan taraftarlara selam olsun ..

Son sözüm ise Hüseyin Hoca'ya.. Bizler felaket tellalı değiliz.. Sadece Atalarımızın da dediği gibi görünen köy klavuz istemez misali.. Bu takım giderek ruhsuzlaşıyor.. Bu takım giderek şampiyonluk mücadelesinden uzaklaşıyor .. Ve bizler elimiz kolumuz bağlı seyretmekten bıktık artık.. Bizler her hafta aynı nidaları atmaktan usandık.. Senden tek ricam takımını izle.. Tarafsız bir gözle, bir taraftar edasıyla izle bir kere.. O zaman bizlerin ne hissettiğini anlayacaksın.. Artık sen ve senin inadından bıktı bu taraftar.. Biliyorum hala seni ve bu ruhsuz takımı savunacak insanlar olacaktır.. Onlara da kızamayız.. Çünkü kendilerince, kendi fikirleriyle takımlarını savunuyorlar.. Ama senden ricam artık iyi oynuyoruz cümleleriyle bu taraftarı kandırma.. Buradan söylüyorum: '' Bu gidişatla Hüseyin Kaplar bizi değil şampiyon, ilk altı içerisine bile sokamaz ! ''

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Samancı Arşivi
SON YAZILAR