OSMAN ÇELİK

Evet gerçekten özlemişiz Samsunspor'u, futbolu, stadımızı, o ambiansı. Bismillah deyip başladığımız sezonda Allah utandırmasın diyelim.

Az sayıda taraftarla izlediğimiz ilk maçımız bende çok olumlu izler bıraktı. Son birkaç sezonun en iyi kadrosu kurulmuş diyebilirim. Allah nazarlardan saklasın. Takımın tamamı nokta transfer. Hepsi harikalar çıkardı, ben birkaç isim öne çıkanlardan bahsetmek istiyorum.

Ali ÜLGEN çok fena, bu çocuk resmen ateş ediyor. Tekniği, oyunu okuması, mücadelesine hayran kaldım. 

Burak YILMAZ, bu çocuğu geçen sezon Manisa'ya neden kiralık verdik biri çıkıp anlatsın. Hatasıza yakın oyunuyla maçın gizli kahramanı, gizli duvarıydı.

Hasan KILIÇ, takımın beyni, ağır abisiydi. Mükemmel paslarla oyunu yönlendirdi. Mücadelesi görülmeye değerdi. 

Yasin ÖZTEKİN, ortalığı yaktı yıktı geçti. Durdurulamadı. Sahanın her yerindeydi. Süper oyununu hat-trick ile taçlandırdı.   

Tomane nihayet uzun sakatlık döneminden sonra sezonun ilk maçında Mehmet Hoca tarafından ilk on birde sahada yerini aldı. Gol yollarında etkisiz kalsa da oyunda kaldığı 77 dakika sahanın her yerindeydi. Mücadeleyi hiç bırakmadı, devamlı gol kokladı. Oyundan alkışlarla onore edilerek alındı. Gelecek haftalar izleyin.

Osman ÇELİK, bu çocuk anlatılmaz yaşanır. Maçın mimarı, süperstarıydı. Balıkesirspor'u tabiri caizse çuvallatan adam. Rakibe nefes aldırmadı. Yorulmak nedir bilmedi. Çok beğendim. Allah sakatlık vermesin. İlk 11'in çakılılarından. Bravo Osman.

Sezon hazırlıkları devam ederken aldığımız futbolcuların anlamsız ve boş tranferler olduğu, Süperlig'in bu alınan futbolcularla maalesef hayal olduğu, hatta hatta kümeye bile düşeceğimizi söyleyenler oldu. Sanırım ilk maçtan nasıl saçmaladıklarını anlamışlardır. Şunu da söyleyeyim skor da sizi yanıltmasın. Maç rahatlıkla 5-0/6-0 bitebilecek bir maçtı. Balıkesir, ilk yarı 2-1 bittiğine soyunma odasında parti vermiştir. Maçın hakkı 3-1 değildi bunu tüm Türkiye gördü.

Mehmet Altıparmak, takıma geri vitesi yasaklamış çok net. Oyun seyri izleyene keyif veriyor. Sıkılmadan her saniyesini izledik.  Gereksiz pas yapma, vakit geçirme gibi oyunun tadını kaçıracak, taraftarı gerecek en ufak bir detay göremedik. Sana da bravo Mehmet Hocam.

Balıkesirspor, oyunun kalitesini düşürmedi, gücü yettiğince rakibine direnmeye çalıştı. Centilmence mücadele etti.

Yatıp yerden kalkmayan çok takım biliyoruz değil mi?

Hakem Alper ÇETİN, genel olarak maça etki edecek hata yapmadı ama daha büyük maçları yönetebilecek kapasitede mi, soru işareti. 

Gelecek hafta Kubilay, Bahattin, İrfan, Yılmaz, Dilaver gibi eski futbolcularımızın da olduğu Kocaelispor deplasmanındayız. Güzel bir oyunla oradan da üç puanla dönmek dileği ile...

 Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR