O Cephaneliği Yok Edin..!!!

Ailece Samsunsporluyuz adı altında düzenlenen panayıra Samsun halkının ilgisi beklendiği kadar olmadı. Düzenlenen organizasyona Samsun halkı duyarsız mı kaldı? Yoksa etkinlik mi organize edilemedi? Eksik olan ne idi? Ben kendi izlenimim ile katılımın neden az olduğundan söz etmek istiyorum.
Birkaç gündür düzenlenecek panayırın reklamlarını gördük. Birinci hata vatandaşa doğupark anfi tiyatro yanı diye yansıtıldı ama panayır anakent sosyal tesisleri yanına kuruldu. Sadece ben mi yanıldım dedim ama bu imkansızdı. Sabah dokuzdan itibaren birkaç aile dostları ile birlikte etkinliklere katılmak için anfi tiyatro yanına yerleştik ve gelen soruyor panayır burada değil mi? Saat on birde başlayacağını ve henüz kimsenin yani hiçbir görevlinin gelmediğini söylüyoruz. İnanın kulüp içinden gelen görevlilerden bile panayır burada değil mi diye bakınıp gidenler oldu.
Bir süre sonra panayırın yerini öğrendik ve gittik gördük ki tanıdık simalar haricinde katılım oldukça düşüktü. İkinci hata, panayırın düzenleneceği yer tercih olarak kurulduğu yer değil söz edilipte kurulmayan anfi tiyatro yanı olmalıydı. Bir hafta sonu tatilinde reklamını da yapmasanız oraya piknik için gelen ailelerin katılımı ve ilgisi emin olun daha fazla olurdu.
Benim anlamadığım birileri panayır buraya kurulsun derken birileri de hayır efendim vatandaşın yoğunlaştığı ve bildiği yer burası diye uyarmaz mı? Yoksa bir kişinin verdiği karar değerlendirmeden okeylenir mi?
Bakınız bunun benzeri gibi bir başka yanlıştan daha söz etmek istiyorum. 19 Mayıs Stadı'nda tadilat var. Sezon başlamadan stadı hazır hale getirmek için çalışmalar bütün hızıyla sürüyor. Sürüyor sürmesine de ben daha önce gerek yine köşe yazımda gerekse katıldığım TV programında maraton tribününün arkasında ki çirkin görüntüden sıkça söz ettim. Birkaç gün önce aynı yerleri bir kez daha dolaştım ve karşılaştığım görüntü beni şok etti. Size şöyle tarif edeyim: misafir takım tribününün hemen arkası, taa ki sanayi duvarının kesiştiği yere kadar çakıl taşı serilmiş. Resmen cephanelik. Sözde taraftarları çamurdan kurtarmışlar. Az önce dediğim gibi biri karar vermiş buraya çakıl taşı serelim diye, iyi güzelde birileri çıkıp saçmalamayın stadın etrafına taş mı dökülür diye uyarmaz mı?
Yaa.. şimdi soruyorum lig başladığında olası bir taraftar taşkınlığını o bölgede nasıl engelleyeceksiniz? Allah versin istediğiniz boy taş var. Samsunspor a zarar için düşünseniz böyle birşeyi ayarlayamazsınız. Samsunspor u düşünüyorsanız o cephaneliği yok edin arkadaş.
Saygılarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selamet Atlı Arşivi
SON YAZILAR