Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

MÜCADELE VE GAZ

Adana  deplasmanında bırakılan ilk iki umudumuz, bu hafta play of a kalıp kalmama ihtimali üzerine hesap mutlak üç puan.Bu yüzdendir ki sayın hocam ALTIN, hafta başından itibaren takım içinde revizyona gideceğini açıkladı durdu. Kadro açıklandı; Sakat Murat ve  Cezalı Fatih'in yerine,  Ercan- Tuna. Bu değişiklikler zaten zorunlu olarak yapılan değişiklik, Ofeodu ve Recep bu revizyondan nasibini alan iki topçu.

Her iki takımda ilk dakikalardan itibaren mücadelelerinde açık futbol ve sertliği öne çıkarınca, 90 artı 5 dakika süresince Orta hakem Çahatay ŞAHAN ve ekibinin çirkinliklerini ve saçmalıklarını  seyretmek zorunda kaldı bütün stad. 72 nci dakikada, ivanav - Ofeodu değişikliğinde, oyun durmuşken Soner'e gösterilen sarı kartın '' Zaman Geçiriyor'' diye değil, duran topu altı pas çizgisinden oyuna başlatmadığından olduğunu belirtmek istiyorum. Şunuda belirtmeliyim ki hakem üçlüsü sayesinde, Samsun spor 10 - Antalya spor bugün sahada 12 kişiydi. Antalyalı Can ARAT'ın maç boyunca yaptığı  sertliklere ve çirkefliklere seyirci kalan hakemin yanı sıra, her an takımını 10 kişi bırakacak olan bu saatli bombayı, hangi  hoca olursa olsun  oyundan alırdı. Bu yüzden Yusuf ŞİMŞEK hocaya hayretler içinde baktım...

Bulduğumuz ilk golde, M'billa'nın çapraz koşu yaparak koridurun boşalmasını sağlamasının ardından,  İvanov'un Mustafa SEVGİ'ye uzattığı o ince hesaplanmış pas tam anlamıyla muhteşemdi.Ve bu muhteşemlik de golle son bulunca daha da güzelleşti.Son yarım saati on kişi oynayan ve 78 de Erman KILIÇ'ın golüne engel olamayan ( 1 - 1 )  Samsun spor'da sahada ki topçuların kazanma hırsı ve mücadeleri takdire şahandı. Bunun karşılığınıda ;  72 de İvanovun yerine oyuna giren ve neden kulübüde olduğunu anlayamadığım OFEODU ile aldılar ( 2 - 1 )... Bence şu an PTT liginin en iyi sağ ve sol açıklarının kenarda oturtulması veya oyundan alınması hangi mantığın ürünü anlamış değilim. Bu hafta aldığımız üç puan,  sahada topçuların hırs ve mücadele gücü ile alınmış bir üç puan olup sistem ve taktik gibi yan etkilere bağlı değildir... Sadece mücadele ve gazla  bir yerlere kadar ilerleyebiliriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR