Zarife Köksal Taşova

Zarife Köksal Taşova

MERAK EDENLER OKUSUN…

Merhaba değerli okurlar;  çok kısa olacak bu yazıyı Samsun'dan yazıyorum. İki konferans sebebiyle gelmiştim. Gençler arasındaki şiddet ve çözüm önerileri konulu konferansım gerçekleşti. Gösterilen ilgi için teşekkürlerimi sunarım. Üniversite öğrencilerine yönelik 'Hayatla Barışık mısın?' konulu konferansımda çok sayıda sorulara muhatap oldum. Gösterilen ilgi için yürekten teşekkürlerimi bildiriyorum. Değerli okurlar; kendimizi övmekten daima YARADANA sığınırım. Ancak söylemeden geçemeyeceğim. Her iki konferansta öğrencilere ve öğretmenlere yönelik idi. Başarılı olduğunu şuradan anladım: Her iki okulun müdürü öğrencilerin beni tekrar davet ettiğini söyledi. Hatta üniversite öğrencilerinden biri yanıma yaklaşıp:

- Bu zamana kadar çok konferans dinlediklerini, ama ilk defa bu kadar dikkatli dinlediklerini söyledi.

Şunu yüreğimin ta içinden söylüyorum. Televizyon programlarında çok hızlı konuştuğumdan sunucu her defasında beni uyarır. Ben de hep şu cevabı veririm: 'Zaman kısa, söylenecek söz çok' Kendimi tanıtmayı da zaman kaybı sayarım. Şimdi 2-3 cümleyle kendimden bahsetmek zorunda kaldım. Çünkü YORUM YAZAN BİR ŞAHIS BENİ ÇOK İYİ TANIDIĞINI, SON YAZIMIN BENİM HAYATIMLA TUTARSIZ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR. HİÇBİR YORUMA CEVAP YAZACAK ZAMANIM OLMAZ. AMA BU YORUM O KADAR İNSAFIZCA YAPILMIŞKİ DEFALARCA KENDİME SORDUM. BENİ TANIYAN BİRİSİ BU YAZI DA HERHANGİ BİR TUTARSIZLIK BULAMAZ, DEDİM.

Değerli okurlar; o yazı da herkesin tercihinde özgür olduğunu yazmıştım. Konferanslarıma açık giyimli bayanlar çok gelirler ve en öne otururlar. Bu açıklamaları o yorumu yazana yapıyorum. Bendeniz iki üniversite eğitimi aldıktan sonra başörtüsü engeline uğradım. Çok mücadeleci olduğumu bildiğim için 'Hayatla Barışık mısın?' kitabını yazdım. Orada hayatla nasıl mücadele edileceğini anlattım. Ve o günden beri yazıyorum ve konferanslarımda yüzlerce insana sesleniyorum. Hatta geçen gün aldığım bir soru şuydu:

-Kitaplarınız için olumsuz bir yorum aldınız mı?      

- Kesinlikle hayır. Aldığım olumlu yorumlar hızımı artırmıştır. Şu anda iki kitap üzerinde çalışıyorum. Yayın evi en kısa zamanda baskı yapabileceğini söyledi.

Yorumu yazan kişiye söylüyorum. Hayatım mücadeleyle dolu. Ve aynı hızda devam etmeye çalışıyorum İnşallah. Toplumsal sorunlarla ilgileniyor, insanlara çözümler üretmeye çalışıyorum. Ve binlerce okuyucudan teşekkür duaları alıyorum Elhamdülillah. Şayet beni tanıyorsan yazdığın yorum yanlış olmuş. Çünkü ben o yazıda herkesin tercihinde özgür olduğunu yazdım. Zaten sosyal hayatımda da insanlara karşı aşırı hoşgörülüyüm. Yok, beni tanımıyorsan kitaplarımı al oku. Sen de faydalanırsın ve insanlar hakkında yanlış yorumlar yapmazsın. ALLAH' ın hidayeti üzerine olsun. Son bir not, yedi yıldır ki mücadelemde vahabilik dahil hiçbir ekole hiçbir oluşuma bağlı olmadan çalışmalarımı sürdürüyorum. AMACIM AÇIK VE NET: BENİ HERKES DİNLESİN, HER GÖRÜŞE EŞİT DERECEDE YAKINIM. HEPİNİZE SAYGILAR.

 
NOT: YARIN SAAT 14.00 DA SAMSUN KANAL S TELEVİZYONUNDAN HERKESE MESAJLARIMI İLETECEĞİM.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Zarife Köksal Taşova Arşivi
SON YAZILAR