Markus Gisdol farkı

Trendyol Süper Lig'de haftalar ilerledikçe takımlar birbirlerine üstünlük sağlayabilmek için var güçleri ile savaşıyorlar.

Kalmak mı zor gitmek mi zor... İşte bu da bizim şarkımız...

Ligde 9. hafta geride kaldı. Keşke Alman çalıştırıcı Markus Gisdol, takımın başına sezon başında geçseydi belki bu kadar puan kaybetmezdik. Bundan sonra oynayacağımız müsabakalarda bu kayıpları telafi edip edemeyeceğimizi ilerleyen haftalar ortaya çıkarak.

Ligin 10. haftasında giriyoruz ve önümüzde MKE Ankaragücü deplasmanı var. Ankara ekibi ile pazar akşamı, maç saati değişikliği sonrası saat 19:00'da karşı karşıya geleceğiz.

Bana sorarsanız ben bu maçtan çok umutluyum ve galip geleceğimizi düşünüyorum. İnşallah yanılmam. Ankara'dan alınacak 3 puanın bize ligde tutma adına umut vereceğine inanıyorum.

MKE Ankaragücü maçında en önemli görev ise Alman hocamız Markus Gisdol'a düşüyor. Bu maç için mutlaka ekstra planları mevcuttur. Bu maçtan puan ya da puanlar çıkaracağımızı tahmin ediyorum.

Samsunspor'un cefakar ve vefakar taraftarları yine Ankara yollarına düşecekler. Ankara'da Eryaman Stadı'nda yerlerini alarak yine hep destek tam destek diyecekler. Onlarsız bir Samsunspor düşünemiyorum.

Haftalar gelip geçiyor, önümüzde kritik maçlar var. Öyle veya böyle kazanarak ya da beraberliklerle puan cetvelinde daha üstlerde kendimizi görmek istiyoruz.

Unutmadan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılını en içten dileklerimle kutlarım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR