KİMSE SEVİNMESİN HALA BİTMEDİ!

Öncelikle Irak'ın kuzeyine yönelik Pençe-Şimşek Harekatı'nda şehit olan Uzman Çavuşumuz Aygün Çakar' a Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, komşusuda peygamber efendimiz olsun inşallah. Silah arkadaşlarının kanını yerde bırakmayacaklarına eminim. Tüm askerlerimize muvaffakiyetler diliyorum.

Samsunspor çıktığı zorlu Bolu deplasmanında hata yapmadı. 2 golle galip gelip Süperlig ısrarına devam etti. Sahadaki futbolun şuan da hiçmi hiç önemi yok. O konulara hiç değinmeyelim. Hepimizin gözü Samsunspor maçında, aklımızda Tuzla ve  Altınordu'daydı. Sonuçlar pek istediğimiz gibi olmadı ama yinede umutlarımızı son iki maça taşıdık. Kendimiz garantileyemedik Süperligi ama rakiplerimizede şenlik yaptırmadık. Enselerindeyiz. Hiçbir şey bitmiş değil.

Altay' ı 2-0 gibi net bir skorla geçen Akhisar' ın, Giresun' da kolay teslim olacağını sanmıyorum. Zira Akhisar' ın Giresun deplasmanında yenilmesi hatta berabere kalması 2.lige düşmesi anlamına gelecek. Diğer yanda Menemenspor' un son iki maçından mağlubiyetle çıkma olasılığının yüksek olması Akhisarspor' u dahada motive edecek. Akhisar' a beraberlik yetmediği için kaybedecek birşeyi olmadığını anlaması uzun sürmeyecektir. Çok zor maç. Bu haftanın diğer kırılma noktası Menemenspor' un Keçiören ile yapacağı maç.  İki zorlu maça çıkacak Menemenspor' u sıkıntılı süreç bekliyor. Yani benim görüşüm Ya Akhisar Giresun' a sekte vuracak yada Menemen Adanademirspor' a son hafta ağır darbe vuracak.  Bekleyip göreceğiz neler olacak.

Hesaplar kritikler 15 gün devam eder artık. Sonuç olarak, biz bunları hakettik mi hakettik. Kendi sahamızda Adanademir ve Giresunspor' a bol keseden dağıttık. Haliyle çok da konuşma hakkımızın olmadığını söyleyebiliriz. İlk üç takımın 64 puanla bir çizgiye gelmesi tehlikeninde ne kadar büyük olduğunu hissettiriyor. Hata yapanın yanacağı belli. Son iki maçıda galibiyetle tamamlayıp duruma bakacağız. Yapabileceğimiz bu.

Herkeste bir playoff düşüncesi oluşmuş. Henüz playoff a kalmadık. Şuan için playoff düşüncelerimizi bir yana bırakalım. O cepte zaten. Takım üzerinde negatif yansıması olur. Playoff kelimesini kullanmayalım artık. 

Son haftalarda yaşanan, konuşulan  tatsız konulardan tüm spor kamuoyu rahatsız. Samsunspor olarak Tff 1. Ligde ve tüm liglerde her zaman hakedenin kazanmasını diliyoruz. Getirisi ne olursa olsun haksız kazancın Türk futboluna hiç bir yararı olmaz. Tüm takımlarımızı fair play çerçevesinde olmaya, attığı her adıma dikkat etmeye davet ediyorum. 

Hoşçakalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR