KESKİN VİRAJ...

KESKİN VİRAJ...

 

Samsunspor geçen sezon kıt bir bütçe ile yaptığı transferlerle ligde tutuna bilmek adına maçlara başladı.. İlerleyen haftalarda Samsunspor ligin üst sıralarında kendisine yer buldu.. Kırmızı şimşekler olumsuz imkanlara rağmen final oynadı. Mucizeyi başarmış oldu. Geçen sezon Ptt 1.ligde büyük paralar harcayan takımlar umduğunu bulmayarak zirveden uzaklaştılar..

Geçtiğimiz sezon büyük sıkıntıalra rağmen yapılan kısıtlı ve isabetli transferlere rağmen çoğu kesimlerin hayal edemediği büyük bir başarıya imza atmış oldu Samsunspor.. Kırmızı şimşeklerde başarının mimarı olan taraftarlar, Tribün desteğine yakın bir performans sergileyen taraftarlar bu heyecanı 19 Mayıs'tan öteye taşıyamadılar.. Ve Samsun caddelerinde ve sokaklarında bir iki bayrak istisna, başka organizasyonlar malesef yapılamadı. Samsun cadde ve sokaklarını düğün gibi süslüyemedik..


Tribünlerde yaşnan heyecan Samsun cadde ve sokaklarına taşınamayrak Samsunspor'un süper lige çıkacağına olan inancımızı sadece ve sadece 19 Mayıs stadyumunun tribünlerinde sergileye bildik. Oynadığımız müsabakalarda taraftarlara orantısız olarak verilen cezalar ne yazıkki bizi süper lige taşıyamadı.. Yönetimin yerinde yapamadığı itirazlarla Final maçını seyricisiz oynama gibi büyük bir gafretin için düşmüş olduk..!


Geçen sezon böyle bir grafik çizen Samsunspor'u bu sezon neler bekliyor. Futbolcular yavaş yavaş yuvadan uça dursun, 15 Haziran'da yapılan genel kurulda tekrar iş başına gelen Emin Kar ve Yönetimi listesine 9 yeni isim monta ederek göreve başladılar.. Bu takım 2014-2015 sezonunda neler yapabilir.. Kaybedilen futbolcuların yeri doldurulabilecekmi? Samsunspor'a şuan'da acil gerekli olan 2 Milyon TL nasıl bulunacak gerçekten merak konusu? Bunun için kimlerin kapısı çalınacak? Yönetim şimdi bunların hesapları içerisinde..


Samsunspor için kalıplaşmış Sayın Valimiz, Bakanımız, İl Başkanımız. Bunların dışında sahip çıkan yok.. Bu sezon hiç bir şey geçen sezonki gibi olmaya bilir. Başarıya alışmış taraftarlar tekrar o aynı heyecanı yaşaya bilecekler'mi? Geçen sezon tıklım tıklım dolan 19 Mayıs stadyumu, Bu sezonda aynı görüntülere sahne olabilecek'mi?


Samsunspor'da bu önemli sorun devam ederken, sır gibi saklanan ve açıklanmayan bir Teknik direktörlük sorunu var.. Bana göre Teknik direktör kim olmalı derseniz. Yeni sezonda tekrar taraftarları heyecanlandıra bilecek bir hocayla anlaşlmalı.. Kırmızı şimşekler'de takımdan ayrılan futbolcuların yeri nasıl doldurulacak? Yeni transferler takımın boşlığunu doldura bilecekler'mi. Samsunspor'un bugünlerde en acı çektiği şeyin başında parasızlık geliyor..


Para olmayınca kaliteli bir takım kurmak bana göre hayal olur.. Şimdi Gazetemizin Köşesinden Samsun'da ilk 500'e girmiş iş adamı ve sanayicilere sesleniyorum.. Samsunspor'un size çok ihtiyacı var. Neden Sahip Çıkmıyorsunuz, Neden Destek Vermiyorsunuz.. Destek vermeniz bukadar zor'mu? Veya Yönetim sizi destek vermeye ikna edemiyor'mu? Kaynak yaratılamayan bir Kulüp geçmişte yaşadığımız gibi Kocaeli, Malatya, Sakarya ve Diyarbakır'a döneriz.. Onların düştüğü durumları yaşamak istemiyoruz.. Atatürk'lü armayı taşıyan dünya'da tek takım olan Samsunspor'a herkesin sahip çıkması gerektiğine inanıyorum..


Bu zor şartları kayıpsız ve başarıyla atlata bilirse neden geçen seneki başarıyı tekrar yakalamayasın.. Samsun'da çıkan Spor yerel Basını ve Program yapan Televizyonların Tenkit ve Yanlış yazıları Samsun'a zarar verdiğini ve bu kurumların Samsunspor'un önünü ışık olarak açmaları gerektiğine inanıyorum.. Bu takım geçmişi ve geleceği ile bir marka. Bu markayı ayakta tuta bilmemiz için bütün Şehir olarak fedakarlık yapmak zorundayız.. Tek Samsunspor Var.. Başka Yok..! Bir Olalım Birlik Olalım ve Samsunspor'un Yanında Olallım.. HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN !!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR