İZMİR'DEN HÜSRANLA DÖNDÜK

Yılport Samsunspor deplasmanda Altınordu ile karşı karşıya geldi.. Şimşekler Gençlerbirliği maçında aldığı üç puanı taçlandırmak için galibiyet peşinde olduğu zorlu İzmir deplasmanına şansız başladı..
Maçın henüz başlarında Samsunspor’u en golcü futbolcusu Douglas Tanque’in rakibine yapmış olduğu sert müdahale sonrası kırmızı kartla oyundan atılması tüm dengeleri bozdu.
Buna rağmen karşılaşmanın ilk yarısında rakip kalede pozisyonlara giren Samsunspor forvetsiz geçen ilk arada istediği golü bulamadı…
Karşılaşmanın ikinci yarısında herkes Samsunspor hocasından oyuna. Atışı bir hamle beklerken teknik direktör Hüseyin eroğlu’nu beklenen değişiklikleri yapmaması herkesi şaşkına çevirdi..
Buna karşılık ev sahibi ekip Altınordu’nun üst üste gelen iki golün ardından Samsunspor geçte olsa oyuna müdahalesini yaptı..
Özellikle forvet oyuncusu’nun kırmızı kart görmesinden sonra Ahmet Sağat gibi etkili bir golcünün son 10 dakikaya kadar yedekte beklemesine hiçbir anlam veremedim..
Son dakikalarda attığı golle Samsunspor umutlandıran Ahmet oyuna geç gelmesinin de nedeniyle takımına puan veya puanlar kazandırmadı ..
Büyük umutlarla gittiğimiz ve seri galibiyetlerle yolumuza devam etmek istediğimiz Altınordu deplasmanından hayal kırıklığı yaratan bir sonuçla dönmek herkesi derinden üzdü ..
Özellikle bu maçta deplasman tribünü tamamen dolduran Samsunspor taraftarı 90 dakika sonunda alınan şok mağlubiyet  ve sonrası derin bir Üzüntü yaşadılar…
Eyüpspor gibi zirve mücadelesi veren takımların puan kaybetti bu haftada İzmir deplasmanından Galip dönmemiz çok güzel olacaktı…
Ancak bu muhabbetten en iyi şekilde ders çıkarıp Boluspor karşılaşmasına kenetlenmeliyiz ..
Yaptığımız hatalar apaçık bir şekilde ortada.. böylesine basit hataların Samsunspor’u puan veya puanlardan etmenin ne kadar pahalıya patladığını hep beraber gördük.. Umarım bir daha futbolcularımız ve teknik eğitimz öylesine kolay bir hata da bulunmazlar..
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR