İVEDİ AÇIK MEKTUPLAR

Yıllardır yazmaya müsait olamadığım bazı önemli konuları adresine yazmakla, bu devlet, bu millet ve insanlık için uygun buldum.

 

CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN

RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ a            

Yıllar önce, SSK, BAĞ-KUR ve  E.S.’nın birleşmesi gerektiğini, ayrıca bu kurumlara ilaveten askeri hastahanelerin de birleşmesinin adalet adına mükemmel olacağını yazmıştım. Şükürler olsun sayın C.Başkanı bunu halletti.

F.Gülen’in Dinler diyalogu saçmalığına ve günah girdabına girmesine defalarca karşı çıktığımda, bazı mahfillerin tepkisini almama rağmen gerçekleri yine sayın C.Başkanımız ifşa etti. Mücadele başlattı.

Karşı olduğum diğer konu da BOP’tur. Bu konuya yurdumuzda milyonlarca inançlı, aydın ve halk kesimi de karşı. Sanırız bu proje de ABD ve Siyonizm’in Ortadoğu’yu daha da bölüp parçalamak, halklarını kan davasına sürüklemek, kardeş düşmanlığını başlatmak, verdiği silahlarla borçlandırıp, madenlerine, petrol ve doğalgazına el koymak. Şu son senelerde  bu emellerini pratiğe çevirip, alanlarını genişletmeye çalışmaktadırlar. Bize düşen Fetö’nün dinler diyalogu saçmalığını nasıl bitirmek üzere isek, bu BOP’u da lütfen ama lütfen kumlara gömelim.

Irak ve Suriye Devlet Başkanları ile kavgayı yeniden barışa ve kardeşliğe çevirelim, ABD ve AB gibi akbaba devletleri bölgeden kovalım, İncirliği temizleyelim.

Diğer bir konu; Sağlıkta çağ atlama ve  Meslek okullarındaki düzenleme, Bayındırlık ve malî konularda ki gelişmelerin, paradan altı sıfırın atılması yanında,

1- Karma eğitimden, ayrı eğitime geçilmesine,

2- Harp sanayi ile birlikte ağır sanayine acilen önem verilmesine, ihtiyaç olan fabrikaların ivedi olarak yapılıp çalıştırılarak, iş imkânlarını ve ihracatı arttırma konularında dileklerimi arz ediyorum. Teşekkürler…

 

TBMM BAŞKANI SAYIN İSMAİL KAHRAMAN’a

Sayın Başkana (İsmail ağabeyimize) ameliyatından dolayı öncelikle geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.

TRT 3 Meclis televizyonundan yapılan yayınlarda kürsüden konuşan kişinin tam arkasından geçiş yapanlar, sanki ayakları konuşanın omzundaymış gibi olan bu görüntü kirliliğinin önlenmesi için kameranın ya da kürsünün kaydırılması, açısının değiştirilmesi, ya da geçişlere çözüm bulunması.   

 

GENÇLİK VE SPOR BAKANIMIZ SAYIN  AKİF ÇAĞATAY KILIÇ’a

Amatör eski bir futbolcu olarak diyorum ki; tüm dünyada tartışmalara sebep olan, hakların ve puanların yenildiği ofsayt’ın tamamen kaldırılması ve ayak topu denen bu oyunda taç atışlarının da elle değil, ayakla, frikik atar gibi yapılması için FİFA’ya bir Türk Bakanı olarak teklif sunmanızı bir devrime sahip olmanızı diliyorum. Atletizm, voleybol v.b sporlarda bayanlara baskette olduğu gibi en azından dize kadar şort giydirilmesine çalışılmalı.

Eskiden arenalarda gladyatörlerin ölümüne savaştıkları işin bir nevi eşi olan Boks, kick boks karate vb. insan sağlığına aykırı spor dallarının kaldırılmasını, Horoz, Boğa, Deve v.b dövüşlerin ve masum sahipsiz tabiatın olmazsa olmazları olan, keklik, tavşan, ceylan, kuş v.b hayvanların avlanmasının kesinlikle yasaklanmasını sağlayalım.

 

Umarım cevaplarımızı alırız. Daha yürek yarası çok konular var ama, satırlar ve konjonktür müsaade etmiyor. Kalın sağlıcakla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Faik Dündar Arşivi
SON YAZILAR