İSTANBUL MESAİSİ TAM GAZ DEVAM EDİYOR

TFF 1.lig de mücadele veren Yılport Samsunspor son Akhisar galibiyeti ile hem cıkış yakaladı, hemde morel depolamış oldu.

Corona virüs ve sakatlıklar neticesinde bir çok futbolcusun'dan yoksun mücadele veren kırmızı şimşekler geçen hafta verilen milli maç arası tabiri caiz'se takıma ilaç gibi yaradı.

Bu süre içerisinde geçen zaman da hem sakat olan futbolcular hemde virüs dolasıyle takımda yer alamayan futbolcular takıma dair olarak antremanlara başladılar.

Bana göre ilk defa Yılport Samsunspor İstanbulspor karşısına tam kadro çıkması bekleniyor. Deneyimli teknik direktör Ertuğrul Sağlam Bandırma maçında hakem tarafından sağ dışı bırakılarak almış olduğu iki maçlık ceza bu hafta sonu sona eriyor. 

Takımının başında görev alacak Ertuğrul Sağlam da futbolculara morel ve motivasyon vermiş olacak Yılport Samsunspor'da yabancı futbolcular yer değişikliği dolasıyla uyum süreci yaşamaktadırlar.

 Bu süreci çabuk atlatarak takıma uyum sağlıcak yabancılar takım olma yönünde büyük bir mesafe kaydedecekler.
Değim yerindeyse bu hafta itibari ile Samsunspor da işlerin yolunda gitmesi bekleniyor, büyük başkan Yüksel Yıldırım maçlara gelemeyerek takımı televizyon'dan takip etmesi artık İstanbul spor maçında başkanı tribünde görmek mümkün olacaktır.

Büyük başkan Yüksel Yıldırımın İstanbul sporun maçına gelmesi hem futbolculara hem teknik heyete morel olacaktır. Tahminlerime göre İstanbulspor maçında stadyuma %10 taraftar alınması bekleniyor, azda olsa bu taraftar kitlesi ile gücüne güç katacak Yılport Samsunspor İstanbulspor geçerek yükselişini sürderecektir.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİNDİR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR