POZİTİF DÜŞÜN

Güne spor yaparak başlamak insana zindelik verir vücudumuzu dirençli hale getirir. 

Güzel bir kahvaltı mesela beni çok mutlu eder mutlaka istisnasız her gün sabah kahvaltımı yaparım  yaklaşık bir ayı geçen süredir ekmek tüketmiyorum bütün öğünlerimi ekmeksiz geçiriyorum arada kaçamaklarım oluyor tabi ki ekmek arası köfte yediğim oluyor bunu yapınca da öğün atlıyorum tamı tamına iki kilo verdim bir ayda sağlıklı bir şekilde zayıflamaya çalışıyorum.

 Yürüyüş yapıyorum her fırsatta ve gayet iyi geliyor kendimi zinde hissediyorum. İşim hep oturarak olduğu için her fırsatı değerlendiriyorum sağlıklı yaşam adına , bunu sizlerde yapabilirsiniz kendinize, kendimize zaman ayırmalıyız her an için.

Bunu yapmak zor değil canımız sıkıldığında bizim düşüncelerimizi dağıtacak bir şeylere mutlakayönelmeliyiz ben evde isem mutlaka hemen örgü alırım elime onu örerken dikkatimi örgüye verdiğim için birde bakıyorum ki can sıkıntısından eser kalmamış, ya da kitap okuyabiliriz çıkıp biraz yürüyüş yapmak ta iyi gelir.

En sevdiğimiz şeyleri yapmalıyız öyle anlarda dikkatimiz kesin dağılır ve günümüz mahvolmamış olur. Dediğim gibi ben artık her şeyin iyisini güzelini yapmaya yaşamaya çalışıyor pozitif düşünüyorum, pozitif düşünceler insanı pozitif olumlu yaşama ite , ilerlemenin yolu geri adım atmamaktır. 

Negatif olan her şey geri adım demektir, pozitif olumlu düşünceler bizleri daha güzel yarınlara hazırlar. Her zaman anı yaşamak ve an da kalmak mümkün dür bunu başarabilmenin yolu iyilik ve güzellikle olur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Filiz Yeni Arşivi
SON YAZILAR