İLAÇ GİBİ 3 PUAN

Sportoto 1.ligin 6. Haftasında Yılport Samsunspor sahasında Sakaryaspor’u konuk etti..
Yılport Samsunspor’da Teknik Direktör Emre Bayraktar Sakaryaspor karşılaşmasında kadroda üç önemli değişikliğe imza attı.
Kırmızı beyazlılarda Ahmet Sagat, Harris, Kaan Güneren ve Novikovas Sakaryaspor maçında ilk 11’de kendilerine şans buldurlar.
Sakatlıklar ve form düşüklüğü nedeniyle ilk 11’de rotasyona giden Yılport Samsunspor’un Sakaryaspor karşında alacağı netice ise merak konusu oldu.
Mücadelenin ilk yarısına her iki takımda istekli ve arzulu başlasa da gol perdesi açılmadı.. Her iki takımda soyunma odasına 0-0 lık beraberlik de girdi..
Samsunspor’da destekli tekrar bayram Bektaş’ın aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle taraftarlar bu karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi…
Maçın ikinci devresini rakibine oranla Samsunspor daha etkili başladı.. teknik direktör Emre bayraktarın yapmış olduğu oyuncu değişiklikleri hemen meyvesini verdi..
Fofana ve Douglas’ın oyuna girmesiyle birlikte Samsunspor rakip kalede daha etkili olmaya başladı..
Mücadelenin 61’inci dakikasında Dougles Tanque Sol kanattan yapılan orta iyi yükseldi be yaptı güzel kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi..
Samsunspor Brezilyalı yıldızın attığı golle Sakaryaspor karşısında 1-0 öne geçti… Bu gol den sonra rakip kalede kontrataktaı yakalayan Samsunspor oyununda hakimiyetini eline aldı..
Yılport Samsunspor’un Brezilyalı futbolcusu Douglas Tanque Bu kez Sakaryaspor uzaktan vurdu etkili vuruşta havladı..
Hiç kimsenin beklemediği bir anda yaptığı sert vuruşlar harika bir gole imza atan Douglas Tanque Sakaryaspor karşısında beklenen patlamayı yaptı..
Ancak Samsunspor savunmasını yapmış olduğu hatalar nedeniyle kırmızı beyazlilar maçın bitmesine 10 dakika kala kalesinde gördü gollerle skorun 2-2’ye engel olamadılar..
Ancak Sakaryaspor maçının yıldızı Douglas Tanque Son sözünü söyledi ve fırsatçıları konuşarak takımını 90 dakika sonunda galibiyeti taşıyan golü attı…
Deyim yerindeyse ölüp ölüp dirildiğimiz karşılaşmada üç puanı kazanan taraf olmak gerçekten önemliydi..
Artık galibiyetin tadını doyasıya yaşamalı ve milli arayı en iyi şekilde değerlendirerek yeni teknik sektörümüze çıkışımızı sürdürmeliyiz..
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR