Her Şey İlkadım’la Başlar..

Geçtiğimiz haftalarda bir sabah, MÜSİAD Samsun Yönetimi ile İlkadım Belediye Başkan"ı Erdoğan Tok"un İlkadım Belediyesi Kapalı Spor Salonu"nda misafiri olduk.. Başkan kahvaltının ardından bizlere 'insan öncelikli' hizmet ve projelerini anlattı.

Bunlardan birisi de Kadifekale, Kökçüoğlu ve Cedit mahallelerinin kesiştiği mevki de konumlandırılan İlkadım Belediyesi Kapalı Spor Salonuydu.. Başkann MÜSİAD yönetiminin de takdirini toplayan salonu tanıtırken heyecanı gözlerinden okunuyordu..

Çünkü bu salon, bölgede var olan önemli bir boşluğu dolduruyordu.. Çok iyi bir proje, mükemmel bir salon ve yerinde bir uygulama..

Tesiste Kondisyon bölümünden, basketbol ve voleybol sahasına, masa tenisinden saunasına bütün sportif donanımşünülmüştü.. Eksiksiz ve geleceğimiz gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmelerine imkan verecek bir tesisti..

Aynı zamanda bölgenin gelişmesinde ve kalkınmasında önemli bir rol oynayacak olan İlkadım Belediyesi Kapalı Spor Salonu, kırsal kesimden göç eden insanların yoğunlukta olduğu bölgede inşa edilmişti.. Bu da bir tür kentsel dönüşüm projesinin sosyal dokuyu rafine etme hedefiydi.. Yani kent hayatına ilkadım..

Başkan Tok Kapalı Spor Salonu"nun bulvar üstünde, mahalleler arasında olduğu için kendisini tam gösteremediğini ve dolayısıyla tanıtımının eksik olduğunu söyledi. Hizmet açısından en verimli ve gerekli bölgede bulunmasına rağmen tam olarak tanıtılamayan bir tesis..

Bu tesis Kadifekale,Cedit,Kökçüoğlu,Selahiye,Liman,Cedit,Hastanebaşı mahallerinin çocuklarının faydalanacağı bir noktada.. Şu an 16 farklı branşta 2500 sporcusu var.. Ayrıca bölgede ev hanımları, bu merkezde step- aerobik imkanlarından faydalanıyor..

Başkan Tok"u, başarılı çalışması ve tam teşekküllü spor kompleksini şehrimize kazandırdığı için kutlarken, geçtiğimiz hafta gazetemiz Denge"de yaşanılan problemlerin aşılmasında teknik ekibi ile yapmış olduğu lojistik desteklerinden dolay da ayrıca teşekkür ederiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Recep Yazgan Arşivi
SON YAZILAR