Size DENGE Yeter

Gelişmeleri yakından takip ediyorsunuz..
Samsun'da son üç ay içerisinde yeni bir gazetenin doğumu ve yayın hayatına başlaması ile birlikte, bazı dengelerin değiştiği ve bazı şeylerin yeniden şekillendiğine şahit oluyorsunuz.. Her yeni oluşumun başlangıcında olduğu gibi Denge'nin de yaşadığı bir takım zorluklar oldu..
Bu zorlukların bir kısmı hemen, diğerleri ise zamanla aşıldı.. Aşılıyor..
Denge Gazetesi, hem ekip olarak ve hem de hacim olarak büyümeye devam ediyor..
İki gelişmeden sizleri haberdar etmek istiyorum, ikisi de birbirinden önemli gelişmeler; Bunlardan birincisi,
Denge Gazetesi'nin günlük bir gazeteyi bünyesine dahil ederek yayın hayatına devam edecek.. Yolunda daha emin ve daha kararlı bir şekilde yürüyecek.. Rüştünü tamamlamış, sürekli büyüyen ve güçlenen bir gazete olarak her gün sizlerle olamaya devam edeceğiz.
Tirajımız Samsun'da üç ay içinde yeni bir gazetenin göremeyeceği noktalara ulaştı.. Kararlı ve istikrarlı bir şe-kilde büyüyoruz.. Her gün yeni, farklı ve güçlü bir denge..
Diğeri ise, dün gazetemizde de okudunuz, Kendi matbaa tesislerimizin kuruluş çalışmaları başladı..
Yaklaşık bir hafta on gün içerisinde gazetemizi kendi tesislerimizde basamaya başlayacağız.. Fırına atılmış bir ekmek gibi, kokusunu içimize çeke çeke alıp gazetemizi sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz..
Samsun basınının en güçlü yayın organı olma yolunda inançlı, inatçı , kararlı ve azimle ilerliyoruz.. Büyüyoruz, gelişiyoruz.. Daha da büyüyeceğiz.. Emekleme dönemini çoktan atlattık.. Artık yürüyoruz.. Birileri farkında olmasa da..
İçinde olanlar çok iyi bilirler ki gazetecilik sabırla meyvesini veren bir iştir... Gazetecilikte en önemli noktalardan biri de yanlışta ısrarcı olmamaktır.. Ne var ki, yanlış çok kolay gözler önüne gelecek bir şey değildir bu meslekte.. Çünkü aynı tempo ile her gün sürekli koşturmak çevreyi gözlemlemek için yeterli zamanı vermez insana..
DENGE Gazetesi, yeni ekip yeni kadro ve yeni atılımlar ile kendisini yeniden yapılandırarak kısa zamanda kendi içinden yeni bir denge çıkarmayı başarmış bir gazete olarak artık bu işin acemisi değil ustası olduğunu da ortaya koymuş bir gazetedir.
DENGE kendi tarzı ve kendine özgü habercilik anlayışı ile Samsun'da rengi ve sesi olan bir gazete.. Samsun'u ilgilendiren her şey bizi de ilgilendiri-yor..
Haberciliğimizi fincancı kervanlarına göre değil, Samsun gerçeklerini öne alarak yapıyoruz..
Samsun için öncelik ne ise onu takip ediyoruz..
CHP Kurultayını Ankara'da sizler için takip edecek olan arkadaşımız Miraç Öztürk, Kongre salonundan resimler ve ayrıntılar ile yarın sayfalarımızda olacak…
Her gün bizim için önemli.. Her gün, güne yeniden başlıyoruz..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Recep Yazgan Arşivi
SON YAZILAR