Helal olsun size !

"SAHİPSİZ ŞEHRİN SAHİPSİZ TAKIMI" Samsunspor, tüm olumsuzluklara rağmen sadece taraftarlarının desteğini arkasına alarak 19 Mayıs Stadı'nda ezeli rakibi Malatyaspor karşısına çıktı. Maç öncesi ise Kırmızı-Beyazlı taraftarlarımız, Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayararak, Çiftlik Cadddesi, 56'lar ve oradan stada kadar Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz aleyhinde tezahürat yaptılar. Taraftarlarımız 19 Mayıs Stadı'nda da takımlarına sahip çıktılar. Taraftarlarımız statta Samsun Milletvekilleri, Bş. Belediye Başkanı ve İlçe Belediye Başkanlarının resminden oluşan bir pankart açarak, "SAHİPSİZ ŞEHRİN SAHİPSİZ TAKIMI SAMSUNSPOR" diye uzun bir süre tribünde tempo tuttular. Bence bu çok anlamlı bir hareketti. Buradan herkes kendine bir pay çıkarır diye düşünüyorum.


Neyse gelelim 6 puan değeri taşıyan zorlu maça. Samsunspor takımı hafta başından itibaren tüm olumsuz şartlara ve belirsizliğe rağmen Malatyaspor karşısına titizlikle hazırlandı. Kadro dışı Sercan dışında eksiğimiz yoktu. Ancak Malatyaspor maçı öncesi önemli bir ince detay oldu. Samsun Valisi Hasan basri Güzeloğlu, maç öncesi tenki heyet ve futbolcularla bir toplantı yapqtı ve asla yalnız olmadıklarını kendilerine güzel bir üslupla anlattı. Bence o konuşma futbolculara büyük bir moral aşıladı. buradan Sayın Valimize teşekkürlerimi sunuyurom. Valimiz bizim yanımızda olduğu sürece bu takım layık olduğu yere gelecektir. Bundan hiç şüphem yok.


Malatyaspor Samsun'a 6 eksikle geldi. Bu da takımız için ayrı bir şanş oldu. Karşılaşmaya baskılı başladık. Oyuncularımızın hırslı oluşu bizi rahatlattı. Ancak gol yollarındaki becereksizliğimiz bizi biraz sıkıntıya soktu. İlk yarıyı net fırsatlmarı değerlendiremeyerek golsüz kapadık. İkinci yarıya ise takımımız golü bulmak için varını yoğunu ortaya koydu. Amacına da günün başarılı ismi Murat ile ulaştı. Burhan penaltı goüyle acabalara güzel bir cevap verdi. Golden sonra takımımız rahatladı ve Turgut'un ilginç golüyle altın değerinde üç puanın sahibi olduk. Biraz nefes aldık. Ancak ligin altı kaynıyor. Kimin düşeceği kimin kalacağı ligin son haftasında belli olacak gibi görünüyor. Takımımıza zorlu Karabükspor deplasmanında başarılar diliyorum.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR