Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Sihirli ayakkabılar

Samsunspor'da yönetim ve idare bazında yaşanan kaos artık ayyuka çıktı. Sayın Hakkı Tomaç bu kulüp sahipsiz kalmaz diyor ama inanıyorum ki bu sözlerine kendisi de inanmıyor. Gerçek bu Sayın Hakkı Tomaç, siz ve sizin gibi Samsun sevdalıları hariç bu takıma şu an sahip çıkan yok. Bu kadar önemli ve hayati bir maçta bu takımı yalnız bırakan (taraftar grupları hariç) Samsun halkıda acaba bu sahipsiz takımdan ne bekliyorlar. İyi günde bu takıma herkes destek verir. Gerçek olan bu kötü günde bu takıma destek çıkıp tribünleri doldurup bu takıma destek vermektir. Ama olmadı Samsun halkı sen bunu yapmıyorsan işadamları maddi yönden nasıl desek ve yardımda bulunsun. Bunu bir düşünelim. Samsunspor'a gerçek desteği verenler Malatyaspor maçında maraton tribününü dolduran bir avuç olan o cefakar taraftarlardır.
Gelelim maça bir haftadan beri bu maçın bizim için hayati bir önem taşıdığını hocamız futbolcu kardeşlerimize çok iyi anlatmış olacak ki sahaya çıkarken hepsinin maça nasıl konsantre olduğunu gördük. Hatta bazı futbolcularımızın aşırı motivasyondan ufak tefek hataları oldu. Defansımızın forvetlerimize yakın oynamaları arada kalan Malatyalı topçuları biraz boğar gibi oldu. Volkan ve Murat'ın biraz vicdanlı olması Malatya'nın ara ara nefes almasını sağladı. Öyleki 30.dakikadan sonra ileride bir tek 9 numaralı Serkan'ı bırakarak toplu halde defansa geçmeleri bizim üst üste gol pozisyonlarına girmemize neden oldu. Ama sadece pozisyon bulabilirdik, sonucu bir türlü ulaşamadık. Bir de pozisyon bulabildik, sonuca bir türlü ulaşamadık. Bir de ilk yarıda ilginç olan Oktay'ın ayakkabı renginin hakemlerin forma renkleri ile aynı olması idi. Beylu yüzden her halde hakem Hakan Ceylan Oktay'ın her düşmesine faul verdi.
İkinci yarıya başlarken dikkatimi çeken de Oktay'ın ayakkabıları Turgut'a vermesi idi. Bu da bize 64.dakikada Turgut'la penaltı kazandırdı.
Gerçi bu yarıda galibiyeti çok isteyerek oynadık. Bir topumuzun yan direkten dönmesi bir topumuz çizgiden çıkartılmaları bizim şanssızlığımızdı. Sahanın görünmez kahramanı olan Murat'ın sarı kart görmesi ve bir hafta sonraki Karabük maçında olmayışı bizim için hakikattan çok büyük bir kayıp. Turgut'un Oktay'ın ayakkabıları ile boş kaleye gol atması, acaba marifetin ayaklarda mı yoksa ayakkabılarda mı sorusuna cevabı siz verin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR