HANZOPAŞA'NIN SERÜVENLERİ

 

HANZOPAŞA'NIN  SERÜVENLERİ

Önümüzdeki  günlerde Savcılık makamına şahsımla ilgili yazılan şikayet dilekçeleri, Mahkeme  kararları, şahitlerin ifadeleri  gibi çok ilginç bazı konuları sizlerle  paylaşmak istiyorum. Örneğin evine ziyarete gittiğim zavallı adamın korkudan kapıyı açamayıp soluğu savcılıkta nasıl aldığı ve verdiği ifadede neler yazdığını gördüğünüzde gülmekten kendinizi alamayacaksınız. Bu zavallı adam  sabıkaları yüzünden yurt dışına çıkamaz, sarı basın kartına müracaat etmiş sabıkaları nedeniyle müracaatı reddedilmiş, havada uçan kuşlara olan borçları yüzünden evininin adresini veremeyip, evine giderken evi  bilinmesin diye evinin  yüz metre ötesinden arabadan inen bu adamı adam yerine koymamak  gerektiğini yazan değerli okurlarıma katılıyorum. Ancak siz siz olun  adamın ekmeği bize bağlı olduğundan izin verin ekmeğini kazansın.                       

Peki bu adam yerine konulmaması gereken EYYİ KOCA ile ilgili yazı yazma nedenim bizim eski siyasetçilerin ondan medet ummaları nedeniye bazı konuları ele almak gerektiğini düşünmekteyim. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı derler, ama bizim hurdaya çıkmış siyasetçiler yeniden canlanırız umuduyla varlarını yoklarını ortaya koyup mücadeleye başlamışlar. Mücadeleye başladıklrı yer o kadar komik ki, sormayın gitsin. Nerede bitmiş tükenmiş birisi varsa gidip onu buluyorlar. Bu konuda en çok hoşuma giden şey SU AYGIRI, HANZOPAŞA, SANDUKACI, FADİME HALA gibi eski  siyasetçilerin bir araya gelmiş olmalarıdır.

Uzun  zamandır eski siyasetçilerle ilgili yazı yazmadım . Nedenini de biliyorsunuz , Allah'a şükürler olsun ki bu siyaset hurdalarının işini bitirdim. Ama onlar mezarlarında dahi rahat durmayıp cehennem zebanileri ile birliktelik yapıp dünyadaki insanların huzurunu bozmak istediklerinden biraz olsun hatıralarımızı gündeme getirmem gerektiği kanaatine vardım. Hanzopaşa son günlerde bir hayli uğraş verip bize ne kadar yakın arkadaş var ise onlarla ilgili her türlü olumsuz çalışmaları yapmakla yetinmeyip başkalarını da kendileri gibi zannedip onlara her türlü çamuru atmaktan geriye kalmıyorlar.

Bizim Hanzopaşa'nın geçmişte beraber olduğu samimi arkadaşları ile bazı vukuatları olduğundan biri birlerinden ayrılamıyorlar. Şehrin  Bakanı bu adamın nasıl bir insan olduğunu bilmiş olmasına rağmen hatta biri birlerini hiç sevmemelerine rağmen  geçmişte birlikte yaşadıkları  gayrimeşru ilişkileri  nedeniyle  biri birlerinden bir türlü ayrılamıyorlar. Bakan bu adamdan bıkmış usanmış ama korkusundan sessiz kalıyor, Hanzopaşa ise bu durumdan  öyle fütursuzca istifade ediyor ki  anlatamam. Bu edepsiz, saygısız, görgüsüz ve de aşşağalık adam, o kadar seviyesiz bir adam ki gönül nedir, duygusallık nedir, hatta insanlık nedir bilmediğinden ve onu idrak edecek seviyede olmadığından benimle dost olan insanların menfaatleri olduğundan benimle dost olduklarını söyleyecek kadar aşşağalık bir adam.

Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapmakta iken aldığım tüm oturum, Başkan Vekilliği, Encümen ve Komisyon Üyelik paralarının tamamını bu şerefsiz benden isterdi ve alırdı. Ben de defi bela kabilinde ağızını susturmak adına kuruşuna tenezzül etmeden kendisine verirdim. Adam o kadar para canlı, o kadar ruhsuz, o kadar onursuz bir adam ki, Ankara'ya birlikte gittiği arkadaşlarına zamparalık yaptığı hatunların paralarını ödetecek kadar onursuz bir insan. Onun nerede ne yaptığını noktasına virgülüne varıncaya dek bilmeme rağmen, sessiz kalma nedenim vakarım olduğunu da unutmasın. Her fırsatta Ankara'ya gidip siyasetçilere bizleri şikayet etmesinden sonuç alacağını zannediyor ise havasını alacağını da unutmasın.

Hayatımda Yüce Allah'tan başka hiç ama hiç kimseden zerre kadar çekindiğim bir şey olmadığı gibi   hesabını veremeyeceğim tek bir kuruş, geçmişte yaşanmış olay yoktur. Allah'a binlerce kez hamdolsun ki bana her zaman ziyadesiyle sahip çıkmıştır. Bu şerefsizler gibi kazandığım paranın tek kuruşunda  haram olmadığı gibi, belden aşağı en ufak bir vukuatım da yoktur. Hanzopaşa'nın şahsımla ilgili şikayetlerine karşı gelecek delillerin tamamını toparladım, yakında da yayınlayacağım. Bu toplum herşeyi görmeye layık olduğu kanaatinde olduğumdan gerçekleri  göstereceğim. Yüce Allah'tan temennim herkesin kalbine ve niyetine göre vermesidir. Kalın sağlıcakla


Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR