GEREDE KAMPI BAŞLIYOR

Yılport Samsunspor, ilk etap Erzurum Yüksek İrtifa kampını tamamlayarak ikinci etap çalışmaları için Bolu Gerede'de mesaiye başlıyor.

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, transferlerin devam edeceğini ve ne yazıktır ki futbolcu piyasanının uçuk olduğunu belirterek zorlanmamıza rağmen takımın ihtiyacı olan bölgelere transferin devam edeceğini beyan etti.

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Erzurum Yüksek İrtifa kampının oldukça verimli geçtiğini, futbolcuların kondisyon dayanıklılık ve kuvvet yönünden faydalı bir süreç geçirdiğini söyledi.

Bolu Gerede kampında yapılacak yeni transferlerin de katılımıyla da kadro netlik kazanmış olacak.
Şahsen ikinci etap Bolu Gerede kampının ligde hazır olmak açısından takıma fayda sağlayacağını tahmin ediyorum.

Biz Denge Spor adına Erzurum kampına katılamadık ancak Bolu Gerede kampına ekip olarak katılıp, idmanları yerinde izleyerek sizlere aktaracağımızı tahmin ediyorum.

Taraftarlar ise maçların başlamasını sabırsızlıkla bekliyorlar. 14 Ağustos'ta başlayacak Süper lig için Samsunspor taraftarları kombinelere büyük ilgi göstererek satın aldıkları takımlarına destek olabilmek adına stadyumda yerlerini alacaklar. Bu sezonun Yılport Samsunspor olacağına inanıyorlar.

Biz de Denge Spor adına Süper Lig'e giden son düzlük olan Bolu Gerede kampnın Samsunspor'a fayda sağlayacağı inancını taşıyoruz.

Yüksel Yıldırım, “Kale ve defans tamam, 6-8-10 numaraya en az birer transfer yapacağız. Sağ ve sol kanatlara da takviye yapacağız. İki de forvet düşünüyoruz. 8-9 transfer daha yapacağız. Stratejik davranmalıyız, transfer döneminin kapanmasına 2 ay var. Bir çok oyuncu boşa düşecek.” dedi

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR