Gazetemiz Denge’ de buluşmak.

DENGE gazetesi sahibi Sayın Adnan Bahadır ve yazı işleri Müdürü Sayın Coşkun Özbek'in ev sahipliğinde 17 Mart 2013 cumartesi günü gerçekleşen ve Çanakkale deniz zaferine denk gelen bu günde, farklı fikir ve siyasi görüşe sahip gazete köşe yazarlarımızdan, Hasan Anayol, Yusuf Demircioğlu, Reşit Öztürk, İhsan İde, Adem Ertürk, Alperen Carus, Nihat Kahvecioğlu, Banu Eruçar, Bayram Ocak, İsmail Okudan, Sedat Yılmaz ve Sema Öztekin den oluşan yazar arkadaşlarla bir araya gelerek birbirimizi yakından tanıma ve konuşma fırsatı yakaladığımız güzel bir gün yaşadık.

Çanakkale şehitlerimizi şükran ve minnetle anarak başladığımız kahvaltılı sohbet' in ana yemeğini yapan gazete çalışanımız benimde hemşerim Leyla ablamızın hazırladığı meşhur yöresel kuymakla taçlandırdığı nefis yemek için, teşekkür ediyoruz.

Kahvaltı ve sonrası boşalan çay bardakları yeniden dolarken, hepimizin ortak düşüncesi, gazetemiz DENGE 'de özgürce yazmak, ortak paydamız oluyor.

Sohbetimiz ülke ve memleket gündemini oluşturan “Barış, Analar ağlamasın” “Açılım” ”İmralı süreci” Bütün şehir, yasasıyla gündem oluşturan sorunlardı.

Terör örgütü ve terörist başının istek ve sözde barış şartlarıyla legalleşmesinin önünü açacağı hususu özgürce tartıştığımız ve endişeyle baktığımız ortak noktamızdı.

AK partili olarak bildiğimiz ve görev yaptığı yıllardan buyana tanıma fırsatı bulduğumuz Sayın Adnan Bahadır Bey; Adam kayırmalara yolsuzluklara ve çetelere karşı, doğrunun, hakkın ve hukukun yanında yer alan,

Gazeteyi kurduğu günden buyana, Allahtan başka kimseden korkmayan, azim mücadele ve büyük bir kararlılık içinde gördük kendisini.

Biz yazarların köşelerinde yayınlanan yazılarda siyasi düşünce ve her türlü fikre karşı saygı duyan ve en ufak bir sansüre uğratmadan yayınlayan ve böylesi bir Demokrat bir yayın anlayışı içerisinde olan Denge gazetesinde, bir köşe yazarı olarak bende gurur duyuyorum.

Böylesi bir atmosfer ve karşılıklı sohbet ve muhabbet içinde devam eden ve oldukça verimli geçen toplantımızın tekrar etmesi temennisiyle vedalaşıyor,

Yönetime ve gazete çalışanlarına sağlık ve mutluluk dileklerimizle başarılar diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İhsan İde Arşivi
SON YAZILAR