Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

FİNAL KAPISINI ARALADIK

FİNAL KAPISINI ARALADIK

Samsunspor artık final de diyebiliriz. İnanın playofun ilk ayağında ki böyle bir skoru  rüyamda görsem inanmaz, aynı rüyayı görmek için uyanıpuyanıp yatardım. 34 haftanın içinde birden fazla maçımızı 3-4 farkla kazanmamıza rağmen, 90 dakikanın son düdüğüne kadar adeta diken üstündeymiş gibiydik. Oysaki  çok zor geçeceğini tahmin ettiğimiz Alanya spor maçının, başlama düdüğü ile ortaya çıkan tablo beni oturduğum koltukta dört hatta sekiz köşe yapınca, yanımdaki arkadaşlar bile çok şaşırdılar.


Samsunspor final kapısını araladı. Samsun'da oynadığımız o muhteşem müsabaka sonrası rahat bir nefes aldık. Teknik Direktör Altın'ın dersine çok iyi çalışması, Ahmet Burak Solakel'in sahada olması, Ofoedu ve M'Billa formunun yerinde olması, Taha'nın muhteşem performnası, defans futbolcuların müthiş kademesi Samsunspor'u 5-1'lik skora taşıdı. Bu skor sonrası Albimo Alanyaspor'un Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar'ın dediği gibi Samsunspor Play-Off'ta şampiyon olur. Eğer ki final karşılaşmasında böyle bir form ve azimle oynarasak rakibi çok kolay bertaraf ederiz. 


Finalde büyük ihtimal ile Antalyaspor ile karşılaşacağımızı düşünüyorum. Antalyaspor'u burada 10 kişi kalmamıza rağmen 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Bu galibiyette kuşkusuz 12'inci adam takımı iyi ateşlemişti. Sonra galibiyet mutluluğunu hep birlikte paylaştık. Alanya'da konuk olacağımız Albimo Alanyaspor müsabakasında Teknik Direktör Altın yinede işi riske atmayacaktır. İyi defans ve 1 gol oradaki karşılaşmanın son düdüğü olacak. Daha sonra İstanbul'da nefesleri tutup Süper Lig için koşacağız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR