Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

E Y V A H !

Bir puana çok iyi, üç puana süper, yenilgiye eyvah !!! dedirtecek bir karşılaşmaya çıktı Samsunspor Kayseri'nin Kadir Has stadyumunda. Eminimki, şampiyonluğa oynayan hele hele 7 haftadır yenilgi yüzü görmeyen bir takım karşısında, sahaya süreceğiniz onbir ve oyun sisteminiz savunma ağırlıklı olurdu sanırım.Tıpkı Besim hocanın yaptığı gibi.Ama hocanın şansızlığı daha 90 dakika başlamadan başladı.İki stoperden biri olan Ercan, ısınma hareketlerinde sakatlandı. Yerine, haftalardır oynatılmayan, kimine göre yaşlı ve ağır kimine göre de çok tecrübeli denilen KERE bu sefer mecburiyetten dörtlü defansın ortasında yerini aldı.

Karşılaşmaya baskılı başlayan Samsunspor, ilk on dakikada yaptığı presle Erciyesi kendi sahasına hapis ederek hataya zorladılar.Bunun karşılığını da 5 nci dakikada Abdulkadirin attığı golle aldı.((1-0))Fakat 10 ncu dakikadan sonra Erciyes oyuna hakim olmaya başladı.Bu dakikadan sonra Samsunsporun defansının ve özellikle stoperde mecburiyetten sahada olan KERE nin akıl almaz hataları, adam kaçırmaları, kademe almayışı '' Hoca beni oynatmamakta haklı'' der gibiydi.Savunmanın bu hatalarına, orta sahanında ayak uydurmasından sonra artık rakibin ne zaman gol atacağını bekler olduk ekranların başında. Ama ilk yarıda şans bizimle birlikteydi, defansımızın verdiği onca açıklarına rağmen.... En şansız topçu ise gol krallığına giden Erciyesli Gohou.Defansımızı allak bullak eden golcü ilk 45 dakikada gol sevincini yaşayamadı........

İkinci yarıda, yaptığı hatalar yüzünden bize saç baş dolduran KERE değişikliği beklerken, onun hala sahada olmasına hatta 90 dakikayı tamamladığını görmek bizi çıldırttı. Besim hocanın Dimitrov - Kemal değişikliğinde, Kemalin oyuna girmesine karşı değilim ama Dimitrovun çıkmasınada karşıyım.Ben hocanın oyuncu değişikliğini 55 nci dakikada değil de ikinci yarının başında defans kurgusunda yapmasını beklerdim. 66 ve 68 de Serkan ve gol kralı Gohou nun golleri ile Samsunsporu iki dakikada resmen bitiren bu topçular ((2-1)) takımlarının 8 haftalık yenilmeme serisini devam ettirdiler.

Yazımın ilk satırlarında belirtiğim gibi bu karşılaşmada ;;

Bir puan çok iyi.....

Üç puan süper

Mağlubiyet EYVAHHHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR