Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

DÜN’e BAKIP BU GÜNÜ GÖRMEK

fgf.jpg

 

Bu gazete manşete birkaç yıllık. Yakalanan PKK Teröristlerin itirafında, İsrailli MOSSAD ajanları ve ABD li Kurmay subayların eğittiği PKK lılardan söz ediliyor. SURİYE’de iç ayaklanmadan evvel, Binlerce MOSSAD  ve ABD li CİA ajanlarının, yerel halklar üzerinde huzursuzluklar ortaya çıkarttıkları, Mevcut yönetime baş kaldırı haraketleri içine girdikleridir.

 

Aynı Senaryo bizde de oynanmadı mı,

Başını CHP —lilerin çektiği CUMHURİYET

MİTİNGLERİ. Peşi sıra, GEZİ OLAYLARI, seçilmiş halk oyu çoğunluğu ile iktidar olan, Adalet ve Kalkınma Partisi ne, BAŞ KALDIRISI, Gezi olaylarındaki taşkınlıkların, BAŞBAKANLIK KONUTUNU basma girişimlerinin muvaffak olabilselerdi, KATLİAM  olarak noktalayacakları bir teşebbüs olduğuydu.

 

Suriye’deki olaylar içinde ne kadar MOSSAD,CİA ajanları varsa, Bizdeki olaylardada  İNGİLİZ,ALMAN VE diğer batılı ülke ajanlarının cirit attığı hakikatiydi.

 

Biz bir yandan PKK ile uğraşırken, bir yandan da bu bölücülerin  hükümetin gücünü kırmak, itibarını sarsmak, iftira ve çamur atarak, pasifize etme yollarının denendiği,bir dönem olarak önümüze çıkıyordu .Ne var ki işin gerçek yüzü ilişkilerde ortaya çıkıyordu.  Ülkemiz için STRATEJİK ehemmiyete haiz, BOGAZ ALT, ÜST GEÇİŞLERİ-HAVA LİMANLARI-KANAL İSTANBUL – gibi  devasa yatırımların durdurulma istekleri, Gezi bahanesi altındaki DEVLETE İHANETİN BELGESİ OLUYORDU.

 

Batı tarafından bunca FIRILDAK çevrilip, Ortadoğu KANA  BULANIRKEN, Sayın Başkanımız,R. Tayyip Erdoğan’ın 2010 yılındaki BOP (Büyük Ortadoğu Eşbaşkanı) tayin edilmesindeki kerameti görmemek mümkün olmuyordu.

EMPATİ YAPABİLMEK:

Her kesin aklındaki şu soru, “ Düne kadar Suriye Lideri Beşar Esat ve ailesi ile çok yakın ilişkiler içinde olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, niçin sonradan bütün bağları kopardı.  Suriye de gelişen olaylardaki MOSSAT ve CİA nın  etkinliği, ile Suriye’nin BAAS Partisi kökeni ile, RUSYA ile STRATEJİK bağlılığını göz ardı etmenin, Siyaset bilimine aykırılığıdır ortadadır, Rusya’nın,  Suriye’ye karşı kadim bağının  gereğini yaparken, ABD nin 67 yıllık Staratejik ortağı, olan “ 1950 li yıllarda, KORE’de, KUNURİ’de, destanlar yazan TÜRK ASKERLERİNİN, Ablukadaki Amerikan askerlerini nasıl kurtardıkları hakikatının unutulmamasıdır, Bu gün,Uluslar arası Terör örgütü olarak ilan edilmiş PKK nın sağ kolu olan PYD ile ABD nin,  Kol,kola olması, Silah ve Muhimmat temin etmesi, Askeri güçle takviye etmesi , aynı konuda, KADİM düşmanları Rus’larla işbirligi içinde olmaları, AMERİKAN HİLEBAZLIĞININ edep,haya ve utanma tanımaz örnekleri olmaktadır.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR