Dibe demir attık

Her geçen hafta öyle ve böyle yeni transferlerle güçlenmemize rağmen eriyip gidiyoruz. Kalecimizin hataları goller yemesini bütün Samsun takip etti ama ne yazık ki Hüseyin Hoca hala görmüş değil...

Diğer takımlar puan alarak aramızdaki farkı açmaya başladılar. Ne yazık ki biz hala yerimizde sayıyoruz. Şunu söylemekte fayda var, her geçen hafta iyiye giden bir takım olduğumuzu da gördük, bu hafta da deplasmanda Antalya ile mutlaka kazanmaya gitmeliyiz.

Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 5. Haftasında son şampiyon Galatasaray ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Samsunspor'a gönül veren taraftarlar İstanbul deplasmanında yine takımlarını yalnız bırakmadılar ve tribünleri tıklım tıklım doldurdular..

Lige iyi bir başlangıç yapamayan şimşekler zorlu İstanbul deplasmanından puan Yada puanlar çıkartmak istiyordu.. Ancak maça istediği gibi başlayamayan Samsunspor ilk yarıda kalesinde gördü üç golle soyunma odasına 3-0 geride girdi..

Kırmızı beyazlı takımın Süper Lig deneyimli kalecisi Okan Koçuk’un her deplasmanda olduğu gibi Galatasaray maçında da beklenen performansı sergilememesi dikkat çekti..
Karşılaşmanın ikinci yarısına adeta golle başlayan şimşekler skoru bir anda 3-2’ye getirerek kalan dakikalara umutlu girdi..

Ancak rakip süper Lig’in son şampiyonu ve kadro kalitesi açısından ligin en iyi oyuncularına sahip bir takım olan Galatasaray’dı.. Kaliteli isimleri ile dördüncü golü bulan sarı kırmızılılar karşısında Samsunspor kalan dakikalarda beklediği golü bulamadı ve sahadan 4-2 mağlup ayrıldı..

90 dakika boyunca sadece ve sadece takımlarına destek olan büyük Samsunspor taraftarı karşılaşmanın ardından yine büyüklüğünü göstererek bütün takımı trübünlere çağırdılar. İlk yarıda sahada hiçbir varlık gösteremeyen şimşekler maçın ikinci yarısında ise adeta kendini buldu..

Ancak savunma zaaflarımız nedeniyle hatalı goller yemeye devam ediyoruz .. Bir de bu hataların üzerine kaleci Okan’ın performans düşüklüğü eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oluyor..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR