DEĞİŞİM VE YÜKSELİŞ 

TFF 2. Lig'de geçen sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran ve play-off da ilk maçta Sakarya’ya elenen Yılport Samsunspor bu sezon aynı hataya düşmek istemiyor.

2019-2020 sezonunda büyük değişim yaşayarak yapmış olduğu çalışmalar sonucunda ilk önce eski teknik direktör İsmet Taşdemir ile yolları ayırarak akabinde hemen yeni başarılı deneyimli teknik direktör İrfan Buz ile 3 yıllık mukavele imzalayarak takımın geleceğini Buz’a emanet etmiş oldu. 

Basının karşısına geçen ve sorulan sorulara mertçe, anlayışla cevap vererek büyük bir camiaya geldiğini şampiyonluğa susamış taraftarların içine su serpmiş oldu. 

Şimdi iş zamanı, hemen çalışmalara başlamalıyız diyen İrfan Buz’un bir sezon boyu yardımcılıklarını yapacak isimler Taner Alpak, Mehmet Yıldız, Sedat Yalçın ve İsmail Aydoğdu olarak açıklandı. 

Yükseliş sezonunda Yılport Samsunspor’un hedefinin şampiyonluk olduğu belirtilerek biran önce dipsiz kuyu olan bu ligden çıkılarak layık olduğu ligde yerini alması bekleniyor. 

Zaten Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım’ın hedefinde önce TFF 1. Lig daha sonra süper lig ve akabinde Avrupa kupaları var. 

Çiçeği burnunda yeni teknik direktör İrfan Buz önce 30 kişi olan genel kadrodan kalacak ve gidecek futbolcuları tespit edip kendi kafasında düşündüğü futbolcuları monte ederek kuvvetli bir kadro oluşturarak yükseliş sezonunda yepyeni bir kadro ile savaşarak mücadele etmeği hedefliyor. 

Temmuz ayında Nuri Asan Tesislerinde toplanacak olan kafile daha sonra kampa katılmak üzere şehirden ayrılacaklar. Biz de gazetemiz adına yükseliş sezonunda yeni teknik direktörü ile Yılport Samsunspor’a başarılar dileriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Burak YİĞİT Arşivi
SON YAZILAR