BAŞKAN DOĞAN’LA İCRAATLAR BAŞLADI…

                 31 Mart Yerel seçimler bitti. Malum artık verilen sözlerin ve vaat edilen projelerin hayata geçirilme zamanı .

                Çarşamba belediye başkanı Halit Doğan seçimlerin hemen ardından sahaya indi, ilk icraatı ise personele verilecek zamlar oldu. Personeline ayırt etmeksizin bayram öncesi zam kararı alması belediye personelinin motivesini ve performansını son derece etkiledi. Öncelikle icraatı belediye personeline zam vermekle başlayan Başkan Halit Doğan personeline ne kadar değer verdiğini de herkese göstererek nasıl bir lider ve nasıl bir yönetici olduğunu göstermiş oldu.

           Akabinde Tekstil kent projesini hayata geçirmek için bir dizi görüşmeler yaparak sivil toplum örgütleri ile çalışmalara başladı. Tekstil kent projesi Çarşamba ya istihdam kapısı olacağı işsizlere iş imkânı olacağı da bilinmektedir. Başkan Halit Doğan mahalle mahalle seçim çalışması yaparken istihdama vurgu yapmış istihdam ile ilgili projeleri hayata geçireceğine dair vaatler de bulunmuştu görüyoruz ki verilen vaatler boşuna değilmiş, umarız en kısa zamanda Tekstil kent projesini hayata geçirir, bu ve buna benzer projeler ile Çarşambanın işsiz gençlerine ekmek kapısı açmış olur. 

         Halk ile bütünleşmeyi cenazelere, düğünlere katılmayı ve sivil toplum örgütleri ile yeniden diyalogların başlaması iletişimlerin sağlamlaştırılması, küskünlüklerin bitirilmesi yıkılan kalelerin tekrardan onarılması, kırılan kalplerin yeniden kazanılmasına çaba göstermesi belediye başkanımız Halit doğanın halk tarafından çok sevilmesi halktan kopmayan halka üsten bakmayan kucaklayan bir belediye başkanı olması da halk da müthiş derecede teveccüh görmüş durumda .  

          Biliyorum ki Başkan Doğan’ın Çarşamba İlçesi’nin kalkınması için daha çok projeleri olduğunu ve bu projeleri faaliyete geçirdiği zaman Çarşamba’nın nasıl değiştiğini Allah’ım nasip ederse hepimiz göreceğiz. Sözlerime son verirken Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a Çarşamba için yapacağı hizmetlerde, projelerde ve çalışmalarında başarılar dilerim. Kalın sağlıcakla

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Emin İnan Arşivi
SON YAZILAR