ÇARŞAMBASPOR DOĞRU YOLDA

Çarşambaspor, yer aldığı 3. Lig 3. Grup’ta en istikrarlı ve kaliteli futbolu oynayan takımlardan biri. Sezon başında hedefi üst sıralar olan birçok takıma görev mütevazi bir bütçe ile oluşturulan takımın şu ana kadar aldığı sonuçlar bana göre başarıdır.

Her zaman söylediğim gibi yönetim ve teknik ekibin uyumunun yanı sırada futbolcuların da sahada yürekleri ile oynamaları başarıya giden kapının kilidi anahtar olacak. 

Yeşil-beyazlılar bu hafta Isparta 32 Spor ile sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. Bir puan farkla üstünde bulunduğu rakibini yendiği takdirde zirveye doğru ilerleyecek.

Yaşanabilecek bir puan kaybı durumunda ise zirve ile arasındaki puan farkının açılma ihtimali var. 

Tabi ki hepimizin gönlünden geçen Samsunumuzun köklü takımlarından biri olan Çarşambaspor’un kazanmasından yana. 

Sezon başından bu yana sergilenen iyi futbolun yanında, Isparta karşısında şansı da olursa kazanmaması için hiçbir neden yok.

Çünkü her takımın Çarşambaspor’un çekindiği bir döneme girdik

Rakipleri, yeşil-beyazlıların karşısında her ne kadar kazanmak isteseler de çekingen bir futbol anlayışı sergilemek zorunda kalıyorlar.

Ligde bunlar yaşanırken, Çarşambaspor’un devre arasında yapabileceği bir iki kaliteli transfer ile sezonun sonunda bir üst lige çıkmaması için bir sebep yok.

İnşallah lig sonunda yılardır süreden 2. Lig hasreti bu sezon yakalanan bu güzel hava ile son bulur ve kulüp eski güzel günlerine geri döner.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Emin İnan Arşivi
SON YAZILAR