UYUM BAŞARIYI GETİRDİ

Çarşambasporlular tam 8 yıl bıkmadan usanmadan bekledi. Takım Süper Amatör Lig’e düştü, sevdalılar yine takımını bırakmadı. Sonunda Özkan Yıldırım gibi ilçeyle barışık, her şeyden önemlisi başkanlıktan önce büyük bir Çarşambaspor taraftarı.

Hal böyle olunca şampiyonlukta kaçınılmaz hal aldı ve 8 yıl aranın ardından Çarşambaspor, TFF 3. Lig’e döndü. Başkan Özkan Yıldırım’ın önderliğinde sağlanan bu birliktelik ve Teknik Direktör Kenan Yelek’in yakaladığı uyum ile yeşil-beyazlıların artık profesyonel futbol liglerinin kalıcı takımlarından olacağına inancım tam.

Çünkü hem yönetim hem teknik ekip ne yaptığını biliyor. Çarşambaspor’un menfaatleri doğrultusunda hareket ederek önce kulübü düşünüp kadroyu oluşturuyor. Tabi ki bu kadro oluştururken, oyuncu sayısını tamamlamak değil gerçekten yeşil-beyazlı formanın ağırlığını bilerek sahada mücadele edecek olan futbolcuları seçmeleri ise başarının temel taşlarından.

Şimdi Çarşambaspor’un önünde uzun ve dikenlerle dolu bir yol var.  Bu yolculukta eminim ki geçen sezon olduğu gibi tek yürek hareket edilirse Çarşambaspor adını üst liglere yazdıracaktır.

Sezon başından şampiyonluğa kadar takımı bir an olsun yalnız bırakmayarak desteğini esirgemeyen ve Şampiyonlukta önemli rol oynayan Çarşamba Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğana ve ekibinede teşekkür ederim.

Yazıma son vermeden bir teşekkürüde Çarşambaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Uğur Çapkın’a ve Çarşambaspor taraftarlarına etmek istiyorum.Takımlarını hem iç sahada hem deplasmanda yağmur,çamur demeden yalnız bırakmayarak destekleklerinden dolayı kutluyorum.

İnşallah 3.Ligde  Belediye Başkanımızla,Kulüp Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ,teknik heyetimizle,futbolcularımızla ve taraftarlarımızla hep birlikte 3. Ligde zirveye oynarız.

Uzun lafı kısası ŞAMPİYON ÇARŞAMBASPOR.

Kalın sağlıcakla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Emin İnan Arşivi
SON YAZILAR