ET İLE TIRNAK

Takım kamptan gelmeden Yüksel Yıldırım Kurban Bayramı için memleketine geldi. Aman ALLAHI'M o ne geliş... Başkaları gibi 3 ileri 1 geri değil; doğru ,kararlı, akıllı ve bir o kadar da hak edene  hak ettiğini  dersi verecek  kadar hırslı  ve yine yeniden akıllarda yarım kalmış mevzuları açarak titretti ortalığı titretti. 

Devam Yüksel Yıldırım, onlar sürekli kapalı kapılar ardında bu işleri çevirdikleri için sizin bu açıklamalarınız dengelerini bozdu alışık değiller çünkü. Yüksel Yıldırım'a ''para ile konuşuyor'' diyenler... Siz de harcayın o parayı da  görelim boyunuzu posunuzu... Kafayı yersiniz ve  bu paraları nasıl geri alırım derdine düşersiniz, geçmişte bunun örneklerini gördük... Adamın hiç umrunda  değil, varsa yoksa bu takımı nasıl yaparım da süper  lige YÜKSELTİP Avrupa kupalarında mücadele etmesini sağlarım düşüncesinde..

Kısaca adam Samsun ve Samsunspor sevdalısı, Yüksel Başkan hayal satmayan düz  adamdır. Kalabalık bir ortamda işi olsa dahi bir kişiyi bile geri çevirdiği görülmemiştir. Herkesi  dinler, fotoğraf çektirir, sohbet eder bu zamana kadar yaptıkları ortada. Samsun ve Samsunspor sevdalısı bu adam övgüleri hak ediyor mu? Evet, sonuna kadar hak ediyor..

YANİ HERKES KONUŞACAK PARAYI VEREN SUSACAK, yok öyle bir şey. Bana öyle geliyor Samsunspor'un TFF 1. lige çıkması bazılarının zoruna gitmiş gibi  ama alışığız bu tiplere Samsunspor takım'ı TFF 2. ligine düşerken timsah gözyaşı dökenler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Ah yavrum ah, artık bu takımın düşmesini daha çook beklersiniz...

Yönetim bunlarla uğraşırken ne 55. yılımızı doğru dürüst kutlayabildik ne de şampiyonluğumuzu doyasıya yaşadık. Sürekli dedikodu yapıldı artık bunlara bir son verme zamanı gelmiştir. Yüksel Yıldırım Samsun'daki bütün belediyeleri ve mülki amirleri, iş insanlarını, sivil toplum kuruluşlarını ve taraftar guruplarını ziyaret ederek takım hakkında bilgi vermiş ve görüş alışverişinde bulunmuştur. Yani o para ile konuşuyor dediğiniz adam tüm Samsun'u, Samsunspor'un etrafında birleştirmek için çalışmıştır. İnşallah bu birlikteliği de sağlayacaktır..

Resmi gazeteci ve basın işi yapan arkadaşlarla Yüksel başkan arasında yanlış anlamadan dolayı bazı gerilimler oldu ama sonuç neticede tatlıya bağlandı. Olması gereken de budur. (YILPORT SAMSUNSPOR VE BASIN ETLE TIRNAK GİBİDİR) artık birlik zamanıdır, birlikten kuvvet doğmuş ve bu şehirde yakılan meşale ile tüm Türkiye Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde esaretten kurtulmuştur.. 

ŞİMDİ YILPORT SAMSUNSPOR'LA HEP BERABER GÜNEŞLİ GÜNLER GÖRMEYE HAZIRLANIYORUZ.

Mola vermeden Süper Lig'e adım atarsak ki inşallah atacağız, SAMSUN ŞEHRİ SPORU, SANATI, SİYASETİ, KÜLTÜRÜ, EĞİTİMİ  ve her yönü ile hak ettiği değerlere tekrar kavuşacaktır.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR