SAMSUNSPOR'DA DEĞİŞİM RÜZGARLARI

Yılport Samsunspor geçen sezon şampiyon olamamanın sancısını yaşıyor. Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım bu sezonun yükseliş sezonu olduğunu tekrarlayarak geçen sezon yapılan hataların hiçbirisi bu sezon tekrarlanmayacak diyerek taraftarların içine su serpmiş oldu.

Yılport Samsunspor Başkanı efsane İsmail Uyanık İstanbul'da yarın bir ameliyat geçirecek. Ameliyat sonrası İstanbul'da bir hafta istirahat ederek eski sağlığına kavuşup
tekrar Samsun'a dönerek 29 Haziran'da yapılacak genel kurula katılıp
yeni bir yönetim oluşturarak yola devam edecek.

Eski teknik direktör İsmet Taşdemir'le Ankara'da yapılan görüşmeler sonrası yollar ayrılarak geçen hafta anlaşdıkları yeni teknik direktör İrfan Buz Samsun'a gelerek kalacak ve gidecek futbolcuları seçerek yeni bir yol haritası cizmiş olacak. Yılport Samsunspor'da hedef bu sezon kesin şampiyonluk olacak ve Yükseliş Sezonu'nda bu takım mutlaka bu sezon bir üst lige çıkarak kendisine bir hedef cizmiş olacak.  Kısacası her şey bu sezon güzel olacak. 

Bu arada Yılport Samsunspor'un başarılı file bekçisi Furkan Köse dünyaevine girerek bekarlığa veda etmiş oldu. Biz de gazetemiz adına Furkan Köse'ye ve eşine ömür boyu mutluluklar dileriz.

Kısacası Yılport Samsunspor'da un var yağ var su var helva yapmak işi de yeni teknik direktör İrfan Buz'a düşüyor. İnşallah bu duygular içerisinde, güzel günlerin Samsunspor için çok yakın olduğunu söyleyerek Samsun'a şimdiden şampiyonluk hayırlı olsun diyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR