AYSBERG ERİDİ

Erimekle kalmadı buhar oldu gitti, istifasını yönetime verdi ve sessiz sedasız basit açıklama ile veda etti. Allah yolunu açık etsin.

Geçtiğimiz sezon on yedi yeni transfer, oynanan kötü bir  futbol ve beklenen başarı gelmedi. Bu sezon yeni hoca ve sekiz  yeni transfer takviyesi ile lige başladık geldiğimiz nokta da lider  Manisa FK ile aramızda 6 puanlık fark var.

Sezonun bitmesine daha çok var. Bu fark kapanır mı? Evet kapanır. Ümitliyiz. Ayrıca umudumu hiç yitirmedim ve  çok da  büyük bir iddiam var. Bu ligde kötü futbol oynasak dahi Yılport Samsunspor'u kimse yenemez ama karşımızda kaybetmeyen bir takım olunca beraberlik  dahi yenilgi sayılır.

Hep hoca hakkında olumlu yazdım. İrfan Buz hocaya güvendim, kariyeri ve hırsı ile başarır dedim ama hoca bizleri yanılttı, futbol oynatamadı. İdmanları izleyin hep aynı idman,aynı tempo futbolu geliştiremedi.

Bence kötü futbolun nedeni hocanın idman performansından kaynaklanıyor. Gelecek olan hoca bu işi çözer mi? Evet çözer. Haddimize hiç değil takıma transfer ayarlamak, hele yöneticiye akıl vermek hâşâ.. Bu takıma heyecanını kaybetmemiş tecrübeli bir hoca yakışır. Fazla değil iki tane de transfer; biri iş bitirici pivot santrafor diğeri ise oyunu her yönlü oynayan sözü  dinlenir ağabey diye tabir ettiğimiz tecrübeli oyuncu alınabilir.

Dile kolay on üç sene sonra geldi Başkan İsmail Uyanık. Bu ligden kolay çıkarız tecrübemiz ismimiz yeter dedi olmadı. Bu sezon yoğurdu üfleyerek yiyelim, akıllı transferler yapalım bu ligden çıkalım dedi ama işler onların düşündüğü iyi gitmedi. 

Şimdi eleştiriler sosyal medya üzerinden yapılıyor ona da cevap verilir yalnız bir de sahte hesap  açtırıp eleştri sınırlarının dışına çıkıp ağır hakarette bulunanlar var .Çık kardeşim yaz açık açık, sahte hesapla kahpelik yapma..

İsmail başkanın ilk başkanlık yaptığı zamanlarda böyle sosyal medya yoktu. Varsa bile bu kadar aktif kullanılmıyordu. İsmail Uyanık bunlara alışık  olmadığı için bildiğim kadarı ile hesabı yok, bu işler garip geldi. Sayın başkanım sosyal medya çıktı mertlik bozuldu. 

Takım içindeki huzursuzluk çözülür, tweet savaşları çözülür ve bu takım takır takır top oynar. Yeter ki akıllı olup  birbirimize düşmeyelim. Arması şerefli kendisi onurlu ve gururlu Yılport Samsunspor'un içeride ve dışarıda bilindik düşmanları devreye girdi. 

Bunlara UYANIK olup taraftarımızla birlikte hep beraber YÜKSELİŞE geçme zamanı gelmiştir.

BU ŞEHRİN ÇOÇUKLARI SAMSUNSPORLUDUR. O KADAR.

Saygılar...


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR