Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

ARTIK SON ŞANSINIZ BEYLER!

11 yıllık Süper Lig hasretine son verdikten sonra takımına ve şehrine yakışır şekilde kutlamalar yapan ve her maç stadı dolduran BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARINA yazık ettiniz beyler.

Türk futbolunun marka değerlerinden Samsunspor’u rezil ettiniz. Alınan mağlubiyetler ve beraberliklerin açıklaması dahi olamaz, daha henüz bir maç bile kazanamadınız.

Evet bütün bunlara rağmen bu şehrin çocukları, bu şehrin sevdalıları sizleri ölümüne her zaman destekledi. Ancak siz desteklerinin karşılığını veremediniz. Yarınki Hatayspor maçı artık neredeyse son şansınız, kendi evinizde binlerce Samsunsporlu’nun önünde oynayacaksınız beyler.

gisdol.jpeg

Bakın artık bizlere mutluluk yaşatmak zorundasınız. Yaşatmıyorsanız da kadroya girmeyin. Samsun’a Samsunspor’a yakışır şekilde top oynayın, ya da formalarınızı çıkartın çıplak oynayın. Daha fazla BÜYÜK SAMSUNSPOR’u rezil de etmeyin.

Sayın Alman hocam ve futbol direktörü Fuat hocam, bu bizim ve sizin artık son şansınız bunun farkında olarak takımı sahaya sürün, doğru dürüst bir sistemle oyuncu topluluğu ile maça çıkın! Özellikle Emre Kılınç ve bazı oyunculara seslenmek istiyorum, ya Samsunspor’da oynadığınızın farkına varın ya da artık gidin.

Yarın evimizde oynayacağımız maç artık bir ölüm kalım maçı.

O yüzden BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI siz her zaman ki gibi statta yerinizi alın ve takıma destek olun çünkü en büyük güç sizlersiniz.

Onun için yarın YA TARİH YAZACAĞIZ YA TARİH OLACAĞIZ!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR