Yaşar Ayazoğlu

Yaşar Ayazoğlu

DUR! YETER ARTIK

Dur yeter artık demenin zamanı gelmedi mi?

Dünyanın en vahşi mahluku vahşi İsrail’ın Gazze’ye yönelik vahşice saldırılarında 27.gün geride kaldı.

Maalesef bu süre zarfında vahşi İsrail’ın Gazze’yi bombardımanında Müslümanlar olarak İsrail’ın anlayacağı dilden çiddi bir adım atmadık,atamadık.

İki milyarlık İslam aleminin ve İslam Coğrafyasının Ortasında Müslümanların gözünün içine baka baka,canlı yayınlar eşliğinde dünyada hiç olmadığı şekliyle vahşice masum İnsaları,Çocukları Hastahanelerde ,Okullarda ‘Sığınma merkezlerinde,Ambulanslarda topluca öldürüyor .

Maalesef bu vahim durum karşısında İki milyar müslümanda birbirlerinin gözüne bakıyor kim ne dedi kim ne diyecek. Bu vahşete İnsanlik adına Dur! Yater artık denmenin zamanı gelmedi mı? Ne bekleniyor? Tarihte böyle vahşi katliamlar olmuş mu ,hiç bir İnsanı ihtiyaca müsade edilmiyor.

İnsanlık bu vahşet karşısında adeta üzerine ölü toprağı serpilmişcesine bakıyor.

Bakın İslam tarihinin İlk yillarından itibaren İlk müslümanlar başta olmak üzere 6 küsür asır şanla Şeref’le İslamın sancaktarlığını yapan Şanlı ecdadımız İslam düşmanlarıyla yaptıkları savaşlarda hiç bir zaman düşmanla eşit denk kuvvetle savaşmadılar. İslam düşmanları sayıca ve askeri teknik donanımda müslümanlardan çok daha fazla donanımlı idiler. Ama İmanlı Şanlı ecdadımız tarıhe altın harflerle yazılı nice fetihlere Allah’ın izniyle müyesser oldular,Ruhları Şad olsun.

Gazze’deki vahşi saldırılar karşisında Müslümanlar olarak ne İslam tarihinde ne de Türk tarihinde böyle bir zillete vede acziyete düşmemiştik.

Bu zillet ve acziyet haliyle Allah’ın huzuruna nasıl varacağız. İslam Coğrafyasının ortasında masum ve savunmasız İnsanları vahşice öldüren katıl İsrail’e karşı anlıcağı dilden ne zaman harekete geçeceğiz? Yoksa bu zillet halini kabullendık mı?

Haşr Süresi 13.ayette Allah müminlere şöyle sesleniyor; “Ey Müminler! Onların Size Karşı Yüreklerinde Duydukları Korku,Allah’a karşı Duydukları Korkudan Daha Şiddetlidir.

Bu Şüphesiz Onların (Allah korkusunun ne demek olduğunu) Anlamayan bir Topluluk Olduklarındandır”

Evet Allah haklarında böyle dıyor,onlar bizden korkuyor ‘biz ise onlardan çekiniyoruz.

Ne hallere kaldık Ya Rabbı

Ey Allahım tezden bir sebebiyle uyandır ümmeti,birleştir ümmeti, Birleştir de bu zillet halinden çıkalım Bu zillet halımız böyle devam ederse ne kahraman ecdadımıza nede bizlerden sonraki nesillerimize bu vebalin hesabını veremeyiz. Bu kadar vahşi saldırılar karşısında bir avuç siyonıst katillerine Dur? Yeter artık demlenin zamanı gelmedimi ? Yetkili ve Etkili Ali Makamlarımıza Önemle Duyurulur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yaşar Ayazoğlu Arşivi
SON YAZILAR