ARTIK DEMİR ALMA ZAMANI GELDİ BU LİMANDAN

Trendyol Süper Lig'de mücadele veren Kırmızı Şimşekler, 6 hafta sonrası bir beraberlik, 4 mağlubiyet, attığı 4 gol ve yediği 11 gol sonrası ligin dibine demir atarak en son sırada yer aldı. Bu durum beni üzdüğü kadar taraftarları da fazlasıyla üzüyor.
Gerek deplasmanlarda gerekse de iç sahada oynadığı müsabakalarda taraftarın büyük desteğini arkasına almasına rağmen Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nun her hafta kadroda yaptığı değişiklikler ve oynattığı sistem bu takıma bir türlü oturmadı.
Kötü gidişe dur demenin artık zamanı geldi de geçiyor.
29 Eylül Cuma akşamı saat 20:00'de Gaziantep FK'yı konuk edecek Yılport Samsunspor'un, bu maçı şartlar ne olursa olsun kazanmak zorunda olduğu bir kere daha ortaya çıktı.
Samsun ayağa kalk. Takıma küsme olmaz. Darılmaya hiç razı değilim. Sonuç ne kadar kötü olursa olsun, tam destek vererek takımı düşmüş olduğu bu durumdan yukarıya doğru çekmek zorunluluğumuz var.
Son aldığımız haber doğrultusunda Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, bugün İstanbul'da Başkan Yüksel Yıldırım'ın ofisinde bir araya gelerek bu kötü gidişatı masaya yatıracaklar.
Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu için gitmek mi zor yoksa kalmak mı zor konuşmasının yapılacağını tahmin ediyorum
Sosyal medyada bir sürü haberler duymaktayız. Gündemde birçok teknik direktör isimleri çıkıyor. Buna karar verecek olan tek merci ve makam Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'a ait olacak.
Bana göre Başkan Yıldırım, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'na "Git Gaziantep maçını kazan" diyecek.
Denge Spor olarak biz her zaman sevdamız Samsunspor'un yanında durduk. İçimizden aşırı tenkitler gelmedi. Yorumlar da çıkmadı gazetemiz adına. Ama bardağı taşıran bu kötü gidişe de seyirci kalamayız.
Tabii ki bazı konuları gündeme taşımak zorundayız. Her takım lige başlamasından dolayı kötü durumda olabilir. Biz de Süper Lig'e erken çıkmamıza rağmen, transfer politikalarında gecikmeler yaşamamız ve alınan futbolcuların kalite değerleri hala takıma yansımamış olması dolayısıyla zor günler geçiriyoruz.
Biz bu lige düşmeye değil, kalıcı olmaya geldik. 11 yıllık hasretten sonra taraftarlar takımlarının bu durumuna büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek başında söylediğim gibi "Samsun ayağa kal" demekten başka çaremiz kalmadı. Ben daha evvelki yazılarımda da ligin dibine demir attık diye yazmıştım. Öyle yazılar değil de Samsun şahlanıyor yazılarını yazmak geliyor içimden.
Bu duygularla bütün taraftarlarıma Denge Spor'dan sesleniyorum. Her şeyi bir kenara iterek cuma akşamı Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda birlik ve beraberlik mesajı verelim.
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR