Samsun Ayağa Kalk

Trendyol Süperlig de mücadele veren Yılport Samsunspor, son günlerde yaşadığı kötü durumdan bir an önce çıkarak eski günlere dönmesini ben arzuladığım gibi tüm Samsun'da arzuluyor.

11 yıl aradan sonra Süperlig hasretinin sona erdirmemiz ile bu coşkuyu daha yaşayamadan Samsunspor'un başladığı ligde 1 puanla ligin dibine demir atması her zaman tartışılır. Bana göre olumlu eleştiriler yapmamız gerekiyor.

Samsunspor camiası köklü bir camia. Bu günleri çabuk atlatacağımızı söylemek isterim. Öyle veya böyle bu durumu çabucak atlatarak tarihi şan ve şerefle dolu olan takımımızı tekrar şahlandırmak için "Samsun ayağa kalk" diyorum.

İçerideki ve dışarıdaki maçlarımızda takımlarına büyük destek veren yüce Samsunspor taraftarlarına bu köşemden seslenmek istiyorum. Sizleri kutluyorum ve tebrik ediyorum. Sevdanıza verdiğiniz destekten dolayı.

Dün itibariyle teknik direktör Hüseyin Eroğlu açıklamalar yaparak daha iyi yolda olacağını belirtti ama bana göre cuma günü oynanacak Gaziantep FK maçı Samsunspor ve Hüseyin Eroğlu için bir dönüm noktası. Bu maç Samsunspor için mutlaka kazanmak zorunda olduğunu belirtmek isterim. Söyledim ya yazımın içerisinde Samsunspor büyük camia. Çok şeyler atlattı. Bunu da kısa zamanda atlatarak bizlere coşkulu bir Samsunspor'u izleteceklerine eminim.

Denge Spor adına gazetemde ve diğer köşe yazılarımda ben Samsunspor'a hep destek tam destek verdik. Vermeye de devam edeceğiz. Bu günler atlatılacaktır elbette. Güzel rüyalar görmek zorundayız. Bu güzellikler içerisinde Samsun halkını cuma akşamı oynayacağımız Gaziantep FK maçına mutlaka gelmesini bekliyorum. Hep destek tam destek.

Samsun ayağa kalk. Bir daha ki yazımda görüşmek üzere.

Hoşçakalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR